Nieuws / Artikelen met het woord

58164 artikelen gevonden. Artikel 3196 tot 3200
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 14 februari 2017

Dit zijn de 3 fundamenten van rijkdom

Het is niet zozeer een gebrek aan geld dat vele mensen in de weg staat naar rijkdom, het is vooral een gebrek aan kennis. Te veel mensen weten te weinig over geld waardoor ze fouten maken en uiteindelijk met lege handen achter blijven. Ze negeren de 3 fundamenten van rijkdom.

Er zijn mensen die alles in de uitverkoop kopen en toch niet genoeg geld hebben. Dat komt omdat ze niet weten hoe ze geld moeten verdienen. Er zijn mensen die veel geld verdienen, maar niet weten hoe ze er mee moeten omgaan. Ook deze mensen eindigen vaak met niets in handen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 14 februari 2017

'Wonderbelegger' verzamelt met mooie praatjes miljoenen euro en gebruikt ze voor luxe levensstijl

Rob van den B. kreeg in totaal meer dan 9 miljoen euro toevertrouwd. Ongeveer de helft werd belegd. De verdachte presenteerde zich als een succesvol belegger en loog over zijn ervaring en expertise. De gegarandeerde rendementen waren niet realistisch, oordeelde de aanklager. Er werd slechts zeer sporadisch winst geboekt.

Van den B. belegde met mooie praatjes en grote beloften zonder vergunning miljoenen voor vrienden en kennissen, aldus officier van justitie bij de rechtbank in Den Bosch. Grote bedragen werden volgens haar in rap tempo op de beurs verspeeld en meer dan 3 miljoen euro van de inleg gebruikte de verdachte voor privéuitgaven en een luxe levensstijl.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 14 februari 2017

‘Poetin begint te twijfelen aan Trump’

‘Met Trump in het Witte Huis, is Poetin ook nog eens zijn monopolie inzake geopolitieke onvoorspelbaarheid kwijt,’ schrijven Ivan Krastev en Stephen Holmes in Foreign Policy: ‘De capaciteit van het Kremlin om de wereld te choqueren door het initiatief te nemen en de internationaal geldende regels en gewoonten aan zijn laars te lappen, heeft Rusland toegelaten een grotere rol op het internationale toneel op te eisen en boven zijn niveau te spelen.

Poetin moet die capaciteit nu delen met de nieuwe Amerikaanse president, die veel machtiger is dan hijzelf.  Wereldleiders tonen zich vandaag veel meer bekommerd om Trumps volgende zet dan om wat Poetin gaat doen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 14 februari 2017

Goudmijnaandelen kunnen kleine beleggers stinkend rijk maken

Goudmijnaandelen kunnen kleine beleggers stinkend rijk maken. Je gelooft het pas wanneer je dit leest. Wat moet je doen? Simpel, van het begin tot het einde mee surfen met de opwaartse trend van goudmijnaandelen. Je hebt zelfs niet veel geld nodig om over x-aantal jaar als een rijk man of vrouw door het leven te gaan. Nu staan we opnieuw aan het begin van zo’n jarenlange opwaartse trend. Ben jij mee?

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 14 februari 2017

Investeren in edelmetalen? Kies dan voor zilver

Sinds begin dit jaar zijn edelmetalen terug aan een remonte bezig, zowel goud als zilver vertonen een stijging die sinds begin januari non-stop aan het doorstoten is. Omdat goud iets minder hard is gestegen en zelfs slechts zijwaarts bewoog de afgelopen week, is het interessanter voor beleggers om zich voornamelijk te focussen op zilver.