Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 3196 tot 3200
Bron: The Bullion House
Geplaatst: zaterdag 7 januari 2017

Goudprijs stijgt naar hoogste punt in 6 weken

De goudprijs is gestegen naar het hoogste punt in 6 weken tijd. Volgens analist......

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 6 januari 2017

Seoul richt legereenheid op om Kim Jong Un uit te schakelen

Het Zuid-Koreaanse leger gaat snel werk maken van een nieuwe eenheid, die in geval van oorlog in staat is om Kim Jong Un, de leider van Noord-Korea, uit te schakelen. Dat heeft Han Min Koo, Zuid-Koreaans minister van defensie, bekend gemaakt.

Zuid-Korea was in het verleden voor delicate opdrachten afhankelijk van de Verenigde Staten, zijn belangrijkste militaire bondgenoot, maar wil zelf een aantal gespecialiseerde eenheden oprichten.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 6 januari 2017

Het beste advies om geld te sparen waar je nog nooit van hebt gehoord

Geld sparen was nog nooit zo gemakkelijk. Er zijn heel eenvoudige tips waarmee je maandelijks honderden euro’s kan besparen. Je kan op een heel eenvoudige manier minder geld uitgeven. Het enige wat je moet doen is een muur bouwen, geen muur zoals Donald Trump wil bouwen, maar een virtuele muur tussen je geld en je uitgaven.

Het is vandaag de dag zo eenvoudig om geld uit te geven, dat we er veel te weinig bij stil staan hoeveel geld er écht uit onze portemonnee verdwijnt. Een aankoop is slechts een muisklik verwijderd. En het resultaat van de aankoop (minder geld op de rekening) is niet onmiddellijk zichtbaar.

Dat is een gevaarlijke cocktail. Eenvoudig geld sparen is geld uitgeven moeilijker maken. Deze 6 tips kunnen jou daar bij helpen.

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 6 januari 2017

Rijkdom 30-jarigen is op 10 jaar gehalveerd

Jonge dertigers bezitten vandaag slechts de helft van de rijkdom die dezelfde leeftijdsgroep tien jaar geleden had. Dat is de conclusie van een rapport van het Britse Institute for Fiscal Studies.

De generatie die in het begin van de jaren zeventig van de voorbije eeuw is geboren, kon als jonge dertiger terugvallen op een gemiddeld vermogen van 53.000 pond. Bij de generatie die in het begin van de jaren tachtig is geboren, is dat fortuin echter ingekrompen tot gemiddeld 27.000 pond.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 6 januari 2017

Bitcoin crashte 31% in enkele uren - herstel ingezet

Het sprookje van de cryptomunt Bitcoin is (voorlopig) even voorbij. Na een stijging van meer dan 100% op enkele maanden, crashte Bitcoin 31% op enkele uren. China, het beloofde land van Bitcoin, liet weten strenger op te treden tegen de kapitaalvlucht uit het land. Bitcoin was een belangrijk instrument van deze kapitaalvlucht.