EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
58
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31951 tot 31955
Geplaatst op: dinsdag 21 mei 2013

Daling van de aandelenmarkten ligt voor de hand

Als we naar de indicatoren van de onderstaande weekgrafiek van de S&P 500 kijken, lijkt de Amerikaanse beursindex aardig overbought.

Ongeveer hetzelfde plaatje zien we terug in de dag-grafiek van de AEX-index.  Klik op de afbeelding voor een grotere weergave.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 21 mei 2013

Pimco vergelijkt daling goudprijs met Apple en Facebook

Mohamed El-Erian vergelijkt de daling van de goudprijs met de waardedaling van aandelen Apple en Facebook. Volgen El-Erian was de goudprijs ontkoppeld van de werkelijkheid en was een correctie daar een logisch gevolg op. Een te groot optimisme zag hij eerder ook bij beleggers die in Apple of Facebook stapten.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 21 mei 2013

VS verbiedt Iraniers goud te kopen

Goud is meer dan zomaar een grondstof. Dat bewijst de rol die goud speelt in Iran. De regering gebruikt het edelmetaal om het embargo te omzeilen, terwijl de Iraanse bevolking goud koopt om vermogen te beschermen tegen waardeverlies van de rial. De VS wil nu iedereen verbieden om goud te verhandelen met Iran en haar bevolking....

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 21 mei 2013

NDC schrapt 250 arbeidsplaatsen

NDC Mediagroep, uitgever van onder andere het Dagblad van het Noorden en de Leeuwarder Courant, schrapt zo'n 250 van de 750 arbeidsplaatsen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 21 mei 2013

De dollar is de sterkste munt ter wereld

Paradoxaal genoeg is de Amerikaanse dollar momenteel de sterkste munt ter wereld. Momenteel test de dollarindex zijn hoogste niveau van 2012. Een uitbraak zou betekenen dat de dollar op zoek kan naar zijn hoogste niveau sinds 2010 aldus het StockCharts Blog.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs