EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31956 tot 31960
Geplaatst op: dinsdag 28 mei 2013

Vakantiegeld uitbetalen met Bitcoins

Werknemers van het bedrijf Eliantie schrokken misschien een klein beetje toen het bedrijf bedacht om het vakantiegeld uitbetalen in BitCoins. Het bedrijf wilde de mogelijkheden bekijken of het volgens de Nederlandse wetgeving mag om je werknemers uit te betalen met digitaal geld.

Het vakantiegeld uitbetalen in BitCoins is helaas niet toegestaan of gelukkig maar (dat moet de toekomst nog uitwijzen). Op grond van artikel 7:620 lid 1 van het Burgerlijk Wetboek moet loon dat in geld is vastgesteld voldaan worden in een Nederlands wettig betaalmiddel of door een girale betaling. Vakantietoeslag is dus loon en al het in geld vastgestelde loon moet voldaan worden in een Nederlands wettig betaalmiddel (of door girale betaling). BitCoins valt hier niet onder en wordt zodoende gezien als ongeldig betaalmiddel. Het is zelfs zo dat de werkgever hiervoor een sanctie kan krijgen wanneer hij besluit om vakantiegeld te willen uitbetalen in BitCoins:

Lees verder op vergoedingbijontslag.nl
Geplaatst op: dinsdag 28 mei 2013

Dit is het volgende miljarden idee van Twitter

Twitter is in snel tempo bezig om geld te halen maken met zijn core business. Het wil hiermee zijn poging om het beste social media platform te worden kracht bij zetten. Twitter ging eerder al de muziektoer op en zet nu in op video met Twitter Amplify dat vooral moet dienen als een video content promotion tool. Een volgend idee dat Twitter miljarden kan opbrengen.

En Twitter laat niets aan het toeval over. Bij de lancering heeft het al een partnerschap aangegaan met de volgende mediagiganten: A&E, Bloomberg TV, Clear Channel, Discovery, MLB, New York magazine, NCM, PGA Tour, The Audience, Time Inc., Vevo, Vice, Variety, en Warner Music Group. Dit zijn geen kleintjes om mee te beginnen, dit is direct groot geschut.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 28 mei 2013

Minste banen bij Britse banken sinds 2004

De werkgelegenheid bij de vier grootste Britse banken zal aan het eind van dit jaar zijn gedaald tot het laagste niveau sinds 2004. Dat maakte persbureau Bloomberg dinsdag bekend op basis van eigen berekeningen.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 28 mei 2013

'Autoriteit nodig voor afwikkelen crisisbanken'

"Ik spreek mij fundamenteel uit voor de oprichting van een Europese afwikkelingsautoriteit. Die moet een stevige basis krijgen en daar zal waarschijnlijk een verandering van de wetgeving voor nodig zijn", licht Lautenschläger toe.

De Duitse centrale bank schaart zich daarmee achter het standpunt van de Duitse minister van financiën Wolfgang Schäuble. In Europa heerst discussie over de vraag of het langdurige proces van een verdragswijziging noodzakelijk is om de zogeheten Europese resolutieautoriteit op te zetten. 

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: dinsdag 28 mei 2013

Libor en Euribor nog steeds gevoelig voor manipulatie

De Duitse toezichthouder op de bankensector (BaFin) vindt dat de benchmark rentes Libor (London Interbank Offered Rate) en Euribor nog altijd blootgesteld zijn aan manipulatie, ondanks de introductie van bepaalde veiligheidsnormen.

"Op de middellange termijn moeten er alternatieven komen [om de Libor en Euribor vast te stellen], die, voor zover mogelijk gebaseerd zullen zijn op feitelijke transacties binnen de liquide markten", stelt de president van de toezichthouder Elke Koenig dinsdag.

Lees verder op RT[z]

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs