Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 31966 tot 31970
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 30 april 2013

4 factoren voor een fors hogere zilverprijs

De huidige (papieren) zilverprijs houdt maar weinig rekening met de fysieke vraag naar zilver. Een stierenmarkt heeft zo zijn ups en downs. Momenteel zit de zilverprijs in een down periode, maar dat kan snel veranderen. In 2011 steeg de zilverprijs ook al eens 170 % op 7 maanden. Onderstaande factoren geven een indicatie dat dit snel weer het geval kan zijn volgens

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 30 april 2013

Moody's verlaagt kredietstatus Slovenië

Kredietbeoordelaar Moody's heeft zijn oordeel over Slovenië verlaagd van Baa2 naar Ba1. Dat maakte de financiële dienstverlener dinsdag bekend. Daarmee heeft het land de zogenoemde rommelstatus bereikt.

Bron: dekritischebelegger.nl
Geplaatst: dinsdag 30 april 2013

Het gewicht van goud

Vanochtend staat in het FD onze ingezonden brief naar aanleiding van het interview van Mathijs Schiffers van afgelopen zaterdag met Evy Hambro, de fondsmanager van BlackRock, getiteld: ‘In Azië staan rijen bij de juweliers; er is niet genoeg goud om aan de vraag te voldoen’. Hieronder de eerste regels van dat interview.

Bron: volkskrant.nl
Geplaatst: dinsdag 30 april 2013

Merkel blijft hameren op begrotingsdiscipline

De Duitse bondskanselier Angela Merkel met de nieuwe Italiaanse premier Enrico Letta

De Duitse bondskanselier Angela Merkel heeft de nieuwe Italiaanse premier Enrico Letta dinsdag veel geluk gewenst. Tevens verdedigde zij de bezuinigingskoers die zij tijdens de schuldencrisis steeds is gevaren.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 30 april 2013

Sterk opwaartse druk op yuan dwingt China tot hervormingen

De Chinese centrale bank durft het nu aan om open en bloot te spreken over hervormingen over de valutamarkt. Anderzijds is de People’s Bank of China meer intensief tussenbeide gekomen om te beletten dat de wisselkoers van de yuan te sterk zou oplopen.