EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31966 tot 31970 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 13 juni 2013

Banken in de eurozone plooien bijna helemaal terug op het binnenland

Banken in de eurozone hebben zich in de voorbije crisisjaren bijna helemaal teruggeplooid op het binnenland. De integratie van de obligatiemarkten in het economisch blok bevindt zich nu op een lager niveau dan net voor de invoering van de euro: slechts 22,1% van de totale holdings van overheids- en bedrijfsobligaties hoorden in het eerste kwartaal van dit jaar toe aan bedrijven en overheden van andere landen in de eurozone. In 2006 was dat nog meer dan 40%.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 13 juni 2013

Griekse werkloosheid blijft stijgen

De werkloosheid in Griekenland heeft in het eerste kwartaal nog maar eens een nieuwe recordhoogte bereikt. De werkloosheidsgraad bereikte 27,4 procent, tegen 26 procent in het laatste kwartaal van vorig jaar, zo heeft het Griekse bureau voor de statistiek vandaag meegedeeld.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 13 juni 2013

Denemarken profiteert van de 'bail-in' aanpak

Denemarken wordt door Moody's beloond voor haar voortvarende aanpak van de crisis. In 2011 besloot de regering dat vermogende spaarders en obligatiehouders ook verlies moesten nemen in de ontmanteling van de Amagerbanken A/S. De bail-in constructie, die sinds kort ook op de agenda staat van de BIS, moet belastingbetalers ontzien tijdens een bankencrisis.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 13 juni 2013

VS laat de Staten de kastanjes uit het vuur halen

De Federale regering in de Verenigde Staten is goed bezig om het overheidstekort te verkleinen. Nadat er verschillende jaren na elkaar tekorten van meer dan $ 1 biljoen werden geboekt, zal dat dit jaar veel lager uitvallen, deels door een betere economie maar ook omdat een deel van de lasten worden overgelaten aan de Staten, die op weinig hulp moeten rekenen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 13 juni 2013

Italië moet meer voor leningen betalen

Italië heeft donderdag 7,8 miljard euro opgehaald met de verkoop van staatsobligaties. De rente die het land voor een deel daarvan moest betalen, lag hoger dan bij eerdere vergelijkbare veilingen. Volgens analisten zijn investeerders bezorgd over het aflopen van de steunprogramma’s van de Europese Centrale Bank die juist bedoeld zijn om de staatsobligaties van 'zwakke' eurolanden te ondersteunen.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs