EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
66
kliks
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31966 tot 31970
Geplaatst op: woensdag 22 mei 2013

Wat is de kostprijs van de goudmijnsector?

Visual Cpitalist heeft weer een mooie infographic gemaakt, deze keer over de kostprijs van de goudmijnen. Er zit nog ongeveer 3 miljard ounces goud in de grond, waarvan 1/3 in handen is van de 50 grootste goudmijnen. Wat kost het nu precies voor die goudmijnen om dat goud boven gronds te halen?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 22 mei 2013

Veertien biljoen verborgen in belastingparadijzen

Veertien biljoen euro zit verstopt in belastingparadijzen, waarvan twee derde gelinkt is aan de Europese Unie. Het totale bedrag volstaat om de extreme armoede wereldwijd twee keer uit te roeien. Dat stelt Oxfam in een persbericht. Volgens de hulporganisatie moeten de EU-leiders die elkaar vandaag ontmoeten in Brussel onmiddellijk actie ondernemen om de belastingontwijking te stoppen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 22 mei 2013

En het nieuwe Amerikaanse schuldenplafond is...

The grace period between February and mid-May, when the US spent like a drunken sailor without regard for even structural limitations, and raked up over $300 billion in debt, or said otherwise when it was without an official debt limit, is over as of this weekend as we reported, and starting Monday the clock has been reset and wound up to the amount of the debt previously incurred in the phantom period. Courtesy of today's Daily Treasury Statement we now know that the new and improved debt target ceiling, at which the US immediately finds itself is: $16,699,421,095,673.60.

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: dinsdag 21 mei 2013

Kwart meer zelfmoorden in Griekenland

Het aantal gevallen van zelfmoord in Griekenland is in 2011 op een jaar tijd met 26 procent gestegen tot 477. Vooral de aanhoudende economische crisis in het land is de verklaring voor de forse toename.

De Griekse statistiekdienst Elstat gaf de cijfers vrij. In 82 procent van de gevallen van zelfdoding gaat het om mannen. Bij de vrouwen was er een verdubbeling tot 84 zelfmoorden.

Lees verder op knack.be
Geplaatst op: dinsdag 21 mei 2013

Nieuwe records op Wall Street

De aandelenbeurzen op Wall Street hebben dinsdag lichte winsten geboekt. Dat was voldoende voor de sterindex Dow Jones en de breed samengestelde S&P 500 om nieuwe recordniveaus te bereiken. De technologie-index sloot op het hoogste peil sinds oktober 2000.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs