Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 31976 tot 31980
Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 1 mei 2013

Topvrouw Yahoo! krijgt 36 miljoen dollar loon voor half jaar werk

De topvrouw van Yahoo!, Marissa Mayer, heeft vorig jaar 36,6 miljoen dollar (27,6 miljoen euro) loon gekregen, inclusief premies en aandelenopties. Mayer stond in 2012 een half jaar aan het roer van het Amerikaanse internetbedrijf.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 1 mei 2013

EU overweegt economische maatregelen tegen Bangladesh

De Europese Unie laat in de nacht van dinsdag op woensdag weten ''erg bezorgd'' te zijn over de werkomstandigheden in Bangladesh. 

Vorige week stortte daar een gebouw in waar een kledingfabriek in was gevestigd. Zeker 380 mensen kwamen om het leven.

Bron: vrijspreker.nl
Geplaatst: woensdag 1 mei 2013

Tegenstelling Nederland feest / EU-werkloosheid.

streeft naar een maatschappij waarin ieder mens soeverein is: ieder mens heeft het recht zijn leven te leiden zoals hij zelf wil, zolang hij datzelfde recht van ieder ander respecteert.

Terwijl velen een feest vieren omdat er in Nederland een nieuwe koning is, en de politici al weken bezig zijn om te vertellen dat de crisis wel voorbij is, althans het ergste deel,  komen de nieuwste werkloosheidcijfer naar buiten.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 30 april 2013

Groen wil vijf dagen opleiding per jaar voor elke werknemer

De partij Groen wil elke werknemer voortaan recht geven op vijf opleidingsdagen per jaar, naar Frans model. Momenteel is de opleiding gekoppeld aan een percentage van de loonmassa.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 30 april 2013

Grote steden vragen Vlaamse hulp bij betaling pensioenen

De burgemeesters van de grote Vlaamse steden gaan de Vlaamse overheid vragen bij te springen bij de betaling van de ambtenarenpensioenen. Dat was vandaag te horen na een overleg tussen de burgemeesters van onder meer Antwerpen, Gent en Leuven.