Nieuws / Artikelen met het woord

57310 artikelen gevonden. Artikel 31981 tot 31985
Bron: nugeld.nl
Geplaatst: maandag 22 april 2013

Nibud geeft 5 tips om te bezuinigen

1: Eerst moet een verdeling worden gemaakt tussen uitgaven die moeten (bijvoorbeeld huur, energie en de autoverzekering) en uitgaven die mogen, zoals etentjes, vakanties en sporten. Op die laatste categorie kan het makkelijkst worden bezuinigd.

Bron: RT[z]
Geplaatst: maandag 22 april 2013

'Onteigende SNS-effecten niet waardeloos'

De begin februari onteigende aandelen en achtergestelde obligaties van SNS Reaal waren zeker niet waardeloos. Dat stelde de Vereniging van Effectenbezitters (VEB), maandag voor de Ondernemingskamer van het gerechtshof in Amsterdam.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 22 april 2013

Deze 2 landen zijn nieuwe serieuze crisis-kandidaten

We baden nog steeds in een crisissfeertje, waarbij iedereen zit te wachten op het uitbreken van de volgende crisis. Vooral de Eurozone wordt daarbij geviseerd, maar we mogen niet uit het oog verliezen dat er ook buiten de Euro-zone landen zijn die gevaar lopen.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: maandag 22 april 2013

Column Kees de Kort | Contractueel optimistisch

''Ze mompelen het nog'', zegt De Kort. ''Je hoort het nog niet hardop. Maar de FED denkt dus nog steeds dat het zonder hun steun en bijdrage de verkeerde kant op gaat met de Amerikaanse economie. Ze vertrouwen er niet op dat de economie op eigen benen kan staan.''Volgens De Kort is dat het grote verhaal van de Amerikaanse economie. ''De consumenten en de producenten doen onvoldoende om de economie te herstellen.'' Niet lang geleden sijpelde vanuit de FED nog naar buiten dat het steunbeleid stopgezet zou worden. ''Dat idee is denk ik voorbij.''

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 22 april 2013

Verlaat Europa nu, want dit is het Europa van morgen

 schrijft een mooi artikel hoe het Europa van morgen er uit zal zien als we de heren Barroso en Van Rompuy, mevrouw Merkel en de andere Europese leiders hun gang laten gaan. Europa houdt vast aan een project dat niet leefbaar is, alleen maar om geen gezichtsverlies te leiden, maar wel op de kap van de gewone burger. Als de Europese politiek zijn spel verder blijft spelen, kunnen we misschien maar beter met zen allen verhuizen.