Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 31991 tot 31995
Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 30 april 2013

Meer werklozen in Duitsland

Het aantal werklozen in Duitsland is in april met 4000 gestegen tot 2,938 miljoen. Dat werd dinsdag gemeld door het Duitse federale arbeidsbureau. De cijfers zijn aangepast voor seizoensinvloeden.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 30 april 2013

3 redenen waarom de goudprijs niet opnieuw door de vloer zal zakken

Het herstel van de goudprijs na de scherpste correctie in 10tallen jaren verliep relatief snel, gestimuleerd door een grote vraag naar fysiek goud. James Steel, analyst bij HSBC, blijft optimistisch en gelooft dat het ergste bij het goud achter de rug is. De toekomst ziet er een stuk beter uit.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 30 april 2013

Must see video: De grootste Micro-Bitcoin-economie bevindt zich vlakbij ons

Bitcoin is de snelst groeiende valuta van de wereld op dit moment. Bitcoin is sinds Cyprus een ware hype aan het worden.

Deze video van The Guardian laat zien dat er zelfs micro-economie├źn bestaan waar de Bitcoin wordt gebruikt als handels- en betalingsmunt.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 30 april 2013

Amerikaanse schatkist gaat schulden terugbetalen in het tweede kwartaal

De Amerikaanse schatkist plant een terugbetaling van $ 35 miljard schulden in het tweede kwartaal van dit jaar. In februari schatte de US Treasury nog dat de Verenigde Staten $ 103 miljard zou moeten lenen. Hogere belastinginkomsten en lagere kosten zorgen er nu voor dat de Verenigde Staten voor het eerst in 5 jaar zijn schuldenberg kan verkleinen aldus

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 30 april 2013

Mohamed El-Erian heeft slapeloze nachten

Mohamed El-Erian, CEO van Pimco, heeft slapeloze nachten van de monetaire programma's over heel de wereld, maar die van de Federal Resserve in het bijzonder. El-Erian is bezorgd over het exit-programma van de Fed. Volgens hem kan de Fed zijn monetaire versoepeling niet terugdraaien zonder de nodige