EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31996 tot 32000 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 18 juni 2013

Obama: Bernanke zit er langer dan hij wilde

 President van de Federal Reserve Ben Bernanke is al ,,langer op zijn post gebleven dan hij wilde’’. Dat heeft de Amerikaanse president Barack Obama gezegd in een interview dat maandagavond is uitgezonden. Obama gaf hiermee een duidelijk teken af dat Bernanke niet opnieuw kandidaat voor de post zal zijn als zijn termijn begin volgens jaar afloopt.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 18 juni 2013

Vorig jaar 5.700 nieuwe dollarmiljonairs in België

België telde eind vorig jaar 82.600 dollarmiljonairs, of 5.700 meer dan een jaar eerder. Dat blijkt uit het jaarlijkse World Wealth Report (rijkdomrapport) van Capgemini en RBC Wealth Management. Samengeteld beschikten de Belgische rijken over een vermogen van 205 miljard dollar (153 miljard euro), een stijging met 8,3 procent tegenover 2011.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 18 juni 2013

Onthutsend! De Belgische schuld in cijfers…

Vandaag melde de Standaard dat de federale staatsschuld eind vorige maand € 375.788 miljard bedroeg . Dat melde de FOD Financiën. De nettoschuld (de brutoschuld verminderd met de financiële beleggingen en effecten in eigen bezit) lag op € 364.499 miljard, wat neerkomt op een daling met € 404.187 miljoen ten opzichte van eind april. Maar wat betekend dit nu?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 18 juni 2013

‘Nederlandse huizenprijzen blijven gewoon dalen’

In mei 2013 werden er door het Kadaster 8.333 verkochte woningen geregistreerd. Dit is een daling van 18,2% ten opzichte van mei 2012 (was 10.182). Volgens Kees de Kort is het zo goed als zeker dat de huizenprijzen in Nederland gewoon verder zullen gaan dalen. ‘Eerst gaan de volumes omlaag en daarna de prijs, aldus de macroeconoom.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 18 juni 2013

‘Euro staat te hoog voor recessie’

De euro is van alle valuta van ontwikkelde landen dit jaar het hardst in waarde gestegen. In 2013 steeg de Europese munt met 4,6 procent ten opzichte van de dollar, ruimschoots meer dan de Zweedse kroon die met een koersstijging van 3,1 procent op plek 2 staat, zo blijkt uit een berekening van persbureau Bloomberg.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs