EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
72
kliks
37
kliks
Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
34
kliks
33
kliks
29
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31996 tot 32000 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 28 mei 2013

'Autoriteit nodig voor afwikkelen crisisbanken'

"Ik spreek mij fundamenteel uit voor de oprichting van een Europese afwikkelingsautoriteit. Die moet een stevige basis krijgen en daar zal waarschijnlijk een verandering van de wetgeving voor nodig zijn", licht Lautenschläger toe.

De Duitse centrale bank schaart zich daarmee achter het standpunt van de Duitse minister van financiën Wolfgang Schäuble. In Europa heerst discussie over de vraag of het langdurige proces van een verdragswijziging noodzakelijk is om de zogeheten Europese resolutieautoriteit op te zetten. 

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: dinsdag 28 mei 2013

Libor en Euribor nog steeds gevoelig voor manipulatie

De Duitse toezichthouder op de bankensector (BaFin) vindt dat de benchmark rentes Libor (London Interbank Offered Rate) en Euribor nog altijd blootgesteld zijn aan manipulatie, ondanks de introductie van bepaalde veiligheidsnormen.

"Op de middellange termijn moeten er alternatieven komen [om de Libor en Euribor vast te stellen], die, voor zover mogelijk gebaseerd zullen zijn op feitelijke transacties binnen de liquide markten", stelt de president van de toezichthouder Elke Koenig dinsdag.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 28 mei 2013

Brazilië zet streep door schulden aan Afrikaanse landen

De Braziliaanse president Rousseff maakte afgelopen weekend bekend dat $900 miljoen aan schulden die in de jaren '70 verstrekt zijn aan Afrikaanse landen kwijtgescholden zullen worden. Brazilië hoopt op die manier de handelsrelatie met het Afrikaanse continent te verbeteren. Braziliaanse bedrijven willen meer investeren in Afrika.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 28 mei 2013

Autoriteit nodig voor saneren crisisbanken

Europa moet naast het gezamenlijke toezicht op de Europese bankensector, ook een autoriteit oprichten die probleembanken kan saneren. Dat heeft de vicepresident van de Bundesbank Sabine Lautenschläger deze ochtend gezegd.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 28 mei 2013

Nieuw leven in zuinige toekomst

Nog maar een halve eeuw geleden was het volkomen normaal en de aanhoudende crisis leert het ons opnieuw: zuinigheid.

En als er geen budgettaire noodzaak is, dan is het wel de zorg om het milieu die ons drijft het met wat minder te gaan doen. "Het is bij mij vanuit een bepaald opportunisme begonnen. Daarna werd het een sport", vertelt Fokko Schepel, die met de geuzennaam 'de Vrek' door het leven gaat.

Lees verder op bd.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs