Nieuws / Artikelen met het woord

57281 artikelen gevonden. Artikel 321 tot 325
Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 1 september 2017

Brexit: Britse pond krijgt stevige klap

Een wisselkantoor op London Heathrow geeft minder dan euro voor de Britse pond. De koers van het de pond heeft ten opzichte van de euro een stevige klap gekregen sinds het referendum over de brexit.

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 1 september 2017

De pensioenen: het gat van 400.000 miljard

De verhoogde levensverwachting heeft een cruciale impact op de wereldwijde pensioenreserves. Dat blijkt uit een rapport van het World Economic Forum (WEF) en consulent Mercer over de pensioenen in de Verenigde Staten, China, Groot-Brittannië, Canada, Japan, Nederland, Australië en India.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 1 september 2017

Chinese centrale bank houdt ICO in de gaten

Vooral Chinese beleggers hebben de koersen van cryptovaluta’s de afgelopen maanden opgedreven tot recordhoogten.

Maar China geldt al lange tijd als het land waar de meeste Bitcoins worden gemijnd en het grootste deel van de Bitcoins bevindt zich dan ook in China.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 1 september 2017

6 grootbanken bouwen wereldwijd aan blockchain en virtuele munt

Zes van de grootse (vermogens)banken ter wereld slaan de handen in elkaar. Samen gaan ze zich gooien op de markt van de digitale munten. Blockchain had al de aandacht, maar nu willen de grote spelers een eigen digitale munt. Transacties en clearing-activiteiten moeten zo makkelijker, via de nieuwe munt, kunnen verlopen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 1 september 2017

Brexit wordt steeds grotere ramp voor Verenigd Koninkrijk

Het Verenigd Koninkrijk blijft kampen met een ongemakkelijke waarheid, namelijk de Brexit in maart 2019 waarbij niet het Verenigd Koninkrijk maar Europa de winnaar blijkt te zijn. Zelf riskeert het meer en meer een paria te worden voor de kust van een terug oplevende Eurozone.