EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 321 tot 325 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 5 juni 2018

Toch Amerikaanse importheffingen op staal en aluminium – bedrijfsleven woedend

‘The Donald’, bijnaam van de Amerikaanse president Trump, heeft toch zijn zin doorgedrukt. Vanaf begin van deze maand zijn Amerikaanse importheffingen op staal en aluminium uit Europa, Canada en Mexico ingevoerd. Het zoveelste staal van protectionisme, wat zeker kan leiden tot een nieuwe handelsoorlog. En opeens wordt Europa ook geviseerd, maar wij toch altijd ‘de hand hebben uitgestoken’ naar deze overzeese zeer belangrijke partner op economisch, financieel en politiek vlak.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 5 juni 2018

Mexico beantwoordt importheffingen Trump met eigen handelssancties

Mexico stelt invoertarieven in voor staal en landbouwproducten uit de Verenigde Staten. Dat heeft het Mexicaanse ministerie voor Economie bekendgemaakt in antwoord op de importheffingen van de noorderbuur.

De heffingen liggen tussen de 15 en 25 procent. Naast metaal gelden ze onder meer ook voor varkensvlees, whisky, aardappels en enkele kaassoorten.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 5 juni 2018

Plan voor 'Doomsday Brexit' lijkt op horrorfilm

Indien Groot-Brittannië zich zonder een degelijke handelsovereenkomst uit de Europese Unie terugtrekt, dreigt het land met een zware economische instorting geconfronteerd te zullen worden. Dat is de conclusie van een rapport dat door een groep experts voor de Britse brexit-minister David Davis werd opgesteld.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 5 juni 2018

't Is gebeurd: Japan gaat immigranten toelaten

Tot het midden van het volgende decennium wil Japan meer dan 500.000 buitenlandse werknemers opnemen om het tekort aan arbeidskrachten in een aantal belangrijke industrieën van het land te compenseren. Dat heeft de Japanse overheid aangekondigd. De maatregel is volgens experts een belangrijke mijlpaal in de economie van het land, dat zijn arbeidsmarkt steeds heel gesloten heeft gehouden.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 5 juni 2018

Griekenland kruipt uit het inferno

In Griekenland zullen consumenten bij hun banken opnieuw meer geld kunnen ophalen. Dat heeft de Griekse regering gemeld. Deze stap moet aangeven dat het vertrouwen in het Griekse banksysteem geleidelijk terugkeert. De beslissing is volgens waarnemers een reële stap in de richting van versoepeling van de kapitaalcontroles, die het gevolg waren van de desastreuze economie situatie van Griekenland na de financiële crisis eind vorig decennium.

Lees verder op Express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs