EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3201 tot 3205 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 18 augustus 2017

Mario Draghi is bezorgd over dure euro

Vorig jaar beweerden vele analisten en experts dat de euro en de Amerikaanse dollar tot een pariteit zouden komen, één euro ging zonder twijfel één dollar waard zijn. Dat is even anders uitgedraaid want de euro is sinds begin dit jaar van 1,04 dollar gestegen naar 1,18 dollar, tot grote bezorgdheid van ECB-voorzitter Mario Draghi en zijn beleidsmakers.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 18 augustus 2017

Bij deze bank moet je nu beleefd vragen OF je geld op je rekening mag zetten!

De negatieve interesten die sommige centrale banken hanteren zorgen voor de vreemdste situaties. Betaald worden om schulden aan te gaan en interest moeten betalen op een spaarrekening in plaats van te ontvangen zijn al een tijdje harde realiteit. Niet zozeer voor particulieren, maar wel voor vennootschappen in Zwitserland, Denemarken en Zweden. Banken overwegen nu zelfs om geld te weigeren!

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 18 augustus 2017

IMF luidt noodklok aangaande schulden China

De enorme schuldenberg waar China zichzelf mee opzadelt om te blijven groeien, kan een nieuwe financiële crisis ontketenen. Het kan leiden tot een afkoeling van de economie of een sterke marktcorrectie.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 18 augustus 2017

President buurland Colombia noemt Venezuela ‘een dictatuur’

In een opiniestuk op Project Syndicate noemt Juan Manuel Santos, de president van Colombia, zijn buurland Venezuela, met wie het een 2.200 kilometer lange grens deelt, ‘een dictatuur’.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 17 augustus 2017

Libische commandant vraagt Rusland om hulp in vredesonderhandeling

Begin deze week was de Libische militaire commandant Khalifa Haftar op bezoek in Moskou, waar hij met de Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergei Lavrov en Minister van Defensie Sergey Shoigu sprak over de situatie in Libië, de strijd tegen terrorisme en het probleem van illegale migratie. Khalifa Haftar gaf in een exclusief interview met Russia Today toelichting over zijn ontmoeting in Moskou.

Lees verder op Geotrendlines
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs