Nieuws / Artikelen met het woord

58155 artikelen gevonden. Artikel 3201 tot 3205
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 14 februari 2017

Belgische begroting minder slecht. Frankrijk ontspoort

De Europese Commissie heeft de overheidsfinanciën van de verschillende EU-lidstaten nog eens onder de loep genomen. Opmerkelijk is de verbetering van de cijfers voor België. Frankrijk staat er echter steeds slechter voor en dat zal er met een economisch linkse Premier, niet op gaan beteren.

Uit de tabel van de EU-commissie blijkt dat Frankrijk opnieuw op het strafbankje mag gaan plaatsnemen. Het tekort op de begroting zou tegen volgend jaar oplopen tot -3,1 procent/BBP.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 14 februari 2017

Zit jij ook altijd zonder geld? Dit is wat je allemaal verkeerd doet

Veel mensen hebben de ambitie om rijk te worden. Maar op de een of andere manier zitten ze op het einde van de maand steeds zonder geld. Dat komt omdat veel mensen steeds dezelfde fouten maken, fouten die hen tegenhouden echt rijk te worden.

Wil jij niet meer zonder geld zitten? Kijk dan of jij een van onderstaande fouten maakt. (En doe er iets aan.)

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 14 februari 2017

Dit is het verhaal van de man die 1 miljoen cash van zijn bankrekening wou halen

Geen ‘war on cash’, zeg je? Grant Cardone is een self-made miljonair. Vorige zomer ging hij naar zijn bank met de vraag om 1 miljoen dollar cash geld van zijn rekening te halen. De bank vroeg achter de reden. Het antwoord van Cardone: ‘Je vroeg geen reden wanneer ik het geld op de rekening zette, waarom moet je dan nu een reden hebben wanneer ik het er terug af wil halen?’.

Dit is het verhaal van excuses die banken verzinnen wanneer je een grote som cash geld van je eigen rekening wilt halen. Geen war on cash, zeg je?

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 13 februari 2017

Deze sector staat mogelijk aan de vooravond van de grootste prijsexplosie in jaren!

Net zoals bij de start van 2016, zit ons ook dit jaar weer iets dwars. Vorig jaar was het de algemene terughoudendheid voor het goud- en zilvercomplex. We vonden het zo jammer dat de meeste beleggers zich in slaap hadden laten wiegen door de jarenlange berenmarkt. Of simpelweg het complex de rug hadden toegekeerd. Dit jaar zitten we opnieuw met hetzelfde gevoel in onze maag. Maar dan voor de grondstoffen.

We startten 2016 met een unieke GOUD ACTIE op, die beleggers een unieke ‘edge’ bezorgde. Wat volgde was een waanzinnig succes. De sector verdubbelde op enkele maanden, en onze SELECTIE deed het nog eens dubbel zo goed.

De rendementen die door de GOUD ACTIE geboekt werden, waren bij ons nog nooit gezien...

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 13 februari 2017

Faeröer eilanden stemmen in 2018 over onafhankelijkheid

De inwoners van de Faeröer, een eilandengroep die deel uitmaakt van het Koninkrijk Denemarken, stemmen in april 2018 over een grondwetswijziging die ze mogelijk van Denemarken doet scheiden. Ook de vraag of de eilandengroep lid blijft van supranationale organisaties zoals de EU, zal tijdens een referendum aan de burgers worden voorgelegd. Een document daartoe dat door zowel de regerende politieke partij als de oppositie is goedgekeurd zal eind juli aan  het parlement worden voorgelegd. Indien het wordt goedgekeurd voorziet de wet nog eens een periode van zes maanden vooraleer het referendum kan plaatsvinden. Vandaar dat nu de datum van 25 april 2018 is voorgesteld.