EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
60
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 32001 tot 32005
Geplaatst op: maandag 20 mei 2013

Waar gaat het heen met deze wereld?

Ik ben zeker geen economisch expert en ik zal absoluut ergens belangrijke informatie over het hoofd zien, maar degene die mij uit kan leggen hoe het toch mogelijk is dat in tijden van zulke economische onzekerheden (hoge werkloosheidspercentages, faillissementen all over the place, torenhoge kosten voor zorg en verzekeringen en wat al niet meer) de beurzen tot recordhoogtes stijgen, mag het laten weten in de comments.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 20 mei 2013

Wat als de economische implosie uitblijft?

De recente daling van de goud- en zilverprijzen en controverses rond een aantal figuren in de ‘liberty movement’ heeft bij een enkeling een moment van bezinning teweeg gebracht. Heeft alle angst- en pessimisme-porno wel zin? En kloppen bepaalde aannames wel? Er wordt immers al jaren geroepen dat een complete ineenstorting van ons financieel-economisch systeem nog slechts een kwestie van tijd is. Maar laten wij eerlijk zijn, de pleuris is nog niet uitgebroken, ondanks de hoge werkloosheid, oplopende tekorten en immense geldcreatie. De bussen rijden op tijd, supermarkten zijn bevoorraad en de euro en dollar zijn nog steeds wettige betaalmiddelen.

Lees verder op biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 20 mei 2013

Beurs Vandaag: Raar dagje

Vandaag speciale aandacht voor vanlanschot en kendrion na koopadvies businessclass. Benieuwd naar het effect op rustige beurs!

Vandaag speciale aandacht voor vanlanschot en kendrion na koopadvies businessclass. Benieuwd naar het effect op rustige beurs!

"De aandelenmarkten kunnen deze week voortborduren op de koerswinsten van de afgelopen tijd, geholpen door de nieuwe recordstand voor de breed samengestelde S&P 500-index in New York vrijdag. Er zijn momenteel weinig bedreigingen aan de horizon om de opmars een halt toe te roepen."

Lees verder op iex.nl
Geplaatst op: maandag 20 mei 2013

'Veel misstanden bij Cypriotische banken'

Cypriotische banken hebben vaak te weinig kennis van hun klanten om witwaspraktijken tegen te kunnen gaan.

Cypriotische banken hebben vaak te weinig kennis van hun klanten om witwaspraktijken tegen te kunnen gaan.

Dat stellen onderzoekers van de Europese Unie en accountancykantoor Deloitte in een rapport dat afgelopen weekeinde is uitgelekt.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 20 mei 2013

'Verstedelijking China kost 6,3 biljoen euro'

China heeft ten minste 50 biljoen yuan (6,3 biljoen euro) aan investeringskapitaal nodig om de aanhoudende verstedelijking in het land op te kunnen vangen. Dat zei directeur Zheng Zhijie van de China Development Bank in het meinummer van China Finance, een blad dat wordt uitgegeven door de Chinese centrale bank.

Lees verder op RT[z]

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs