Nieuws / Artikelen met het woord

57280 artikelen gevonden. Artikel 32011 tot 32015
Bron: vrijspreker.nl
Geplaatst: zaterdag 20 april 2013

Goud / Zilver. . .en toen?

streeft naar een maatschappij waarin ieder mens soeverein is: ieder mens heeft het recht zijn leven te leiden zoals hij zelf wil, zolang hij datzelfde recht van ieder ander respecteert.

Hier een paar meningen van deskundigen op dit gebied: Beursbox Tom Lassing, Maarten Verheyen, en een link naar artikel op ZeroHedge dat behoorlijk objectief overkomt.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zaterdag 20 april 2013

Gratis beurstips van Beurs.com

‘Beurs.com’ komt bijna elke dag met gratis tips om je portefeuille te beheren. Op het einde van de week geven we een overzicht van de beste, gratis beurstips die je kan vinden.

Een succesvolle belegging in grondstoffen maak je met dit aandeel

Bron: presseurop.eu
Geplaatst: zaterdag 20 april 2013

EU overweegt opheffing olie-embargo

De Europese lidstaten hebben een voorlopig akkoord gesloten over de versoepeling van het embargo op de Syrische olie-export. Dat zou een eerste aanzet betekenen tot een versoepeling van de sancties sinds president Bashar al-Assad twee jaar geleden begon met zijn represailles tegen de opstandige bevolking.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 20 april 2013

Weekend TV – Experts bespreken zilver

Deze week bekijken we de situatie bij zilver. Het witte edelmetaal deelde lang niet zo fors in de klappen tijdens de recente crash van goud. Enkele experts gaan na wat er gaande is…

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 20 april 2013

Fitch verlaagt toprating Groot-Brittannië

Kredietbeoordelaar Fitch heeft de rating voor Groot-Brittannië van topniveau AAA verlaagd naar AA+. Dat maakt Fitch vandaag bekend. De outlook is stabiel.