Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 32011 tot 32015
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 30 april 2013

3D-aandelen hernemen stijging

Sinds begin februari zijn de aandelen in de 3D sector gestaag lager gegaan terwijl de markten verder omhoog klommen. Daar kunnen verschillende redenen voor aangehaald worden. De geslaagde IPO van The ExOne Company lijkt een side-effect geweest te zijn. Maar de andere aandelen in de sector staan terug klaar om hun prestaties van de laatste 6 tot 12 maanden te herhalen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 30 april 2013

Record aantal stakingsdagen verbroken

In de eerste helft van 2012 waren er in totaal 290.442 stakingsdagen in België. Dat is een stijging met 21 procent ten opzichte van de periode januari-juni het jaar voordien. Dat schrijven Le Soir en L'Echo vandaag op basis van een studie van het Centre de recherche et d'information socio-politiques (Crisp).

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 30 april 2013

Multinationals halen 45 miljard euro weg uit België

Door de verlaging van de notionele intrestaftrek beginnen multinationals hun geld te versluizen naar andere landen. Zo stroomde tijdens de laatste drie maanden van vorig jaar 45 miljard euro weg uit ons land. Dat schrijven De Morgen en 'Het Laatste Nieuws' vandaag op basis van cijfers van de Oeso.

Bron: gewoon-nieuws.nl
Geplaatst: dinsdag 30 april 2013

Adviseur IMF en Wereldbank: “Wall Street tot op het bot corrupt”

Er is op Wall Street sprake van grootschalige corruptie, handel met voorkennis en crimineel gedrag en dat komt omdat financiers en de politiek in Washington gezamenlijk in de greep zijn van hebzucht. Het is deze hebzucht die de huidige crisis veroorzaakt heeft.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: maandag 29 april 2013

Indexfondsen geven vermogensbeheerders het nakijken

Indexfondsen doen het, vooral op de langere termijn, beter dan de meeste actief beheerde fondsen. Vooral omdat de kosten veel lager liggen. Een populair indexfonds dat de S&P 500 volgt heeft de afgelopen tien jaar meer opgeleverd dan 99,6% van alle beleggingsfondsen die de Wall Street Journal volgt.