EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 32011 tot 32015 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 11 juni 2013

Doug Kass volhardt in de boosheid

Doug Kass, oprichter van Seabreeze Partners Management, heeft de bal in de afgelopen weken serieus misgeslagen. Hij zag een stijging van de beurskoersen met 13 procent aan zijn neus voorbij gegaan, waarbij hij al die tijd bearish bleef op de beurs van Wall Street.

Doug Kass, oprichter van Seabreeze Partners Management, heeft de bal in de afgelopen weken serieus misgeslagen. Hij zag een stijging van de beurskoersen met 13 procent aan zijn neus voorbij gegaan, waarbij hij al die tijd bearish bleef op de beurs van Wall Street.

Wie had gedacht dat hij nu een lesje heeft gekregen, heeft het verkeerd voort. Doug Kass volhardt in den boze en wacht op een aha-moment. Dat aha-moment zou dan het signaal moeten geven dat de huidige beurshausse definitief achter de rug is. Mogelijk komt dat signaal van de FED.

Amerikaanse centrale bank trekt aan een touwtje

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 11 juni 2013

Meer goudsmokkel in India door hogere importheffing

De verhoging van de importheffing van 6 naar 8 procent werkt goudsmokkel in de hand. Het wordt steeds lucratiever om via illegale kanalen goud het land in te brengen, want Indiërs blijven gretig kopen.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 11 juni 2013

ABN AMRO kent eigen opslagvoorwaarden niet

Eerder berichtte wij over een interview met AmsterdamGold CEO Luc van Hecke in De Financiële Telegraaf. In dit interview werden de onredelijke veranderingen die ABN AMRO in de voorwaarden van hun goudrekening heeft doorgevoerd kritisch besproken. Wat blijkt! De woordvoerder van ABN AMRO denkt dat goud nog steeds is op te halen…

Lees verder op Goud.com
Geplaatst op: dinsdag 11 juni 2013

100.000 Griekse kinderen moeten door crisis werken

Door de zware economische crisis en dramatische financiële situatie werken in Griekenland rond de 100.000 kinderen illegaal. Veel van deze kinderen zijn afkomstig uit de aanpalende Balkanlanden en zijn doorgaans Roma.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 11 juni 2013

De stierenmarkt is nog lang niet voorbij

James Paulsen, chief investment strategist bij Wells Capital, ziet nog geen einde aan de stierenmarkt van Amerikaanse aandelen. We kunnen de rest van het jaar zijwaarts beweging en ondertussen de cijfers verteren, maar de stierenmarkt blijft intact. Volgend jaar kan de S&P 500 zijn stijging verder zetten, zo staat op CNBC...

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs