EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 32026 tot 32030
Geplaatst op: zaterdag 25 mei 2013

350 betogers tegen hoge huurprijzen in Brussel

Verschillende organisaties hebben vandaag met zowat 350 mensen betoogd tegen de hoge huurprijzen in de hoofdstad. Ze eisen dat er dringend maatregelen worden genomen om de problemen in de woonsector aan te pakken.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 25 mei 2013

'Iran achter cyberaanvallen op Amerikaanse energiecentrales'

Nieuws - Het Iraanse regime zou achter recente cyberaanvallen op Amerikaanse energiebedrijven zitten.

Amerikaanse olie-, gas- en elektriciteitsbedrijven hebben onlangs te kampen gehad met cyberaanvallen vanuit Iran, melden de Amerikaanse kranten Wall Street Journal en New York Times. De hackers wilden toegang tot systemen waarmee ze oliepijpleidingen en andere infrastructuur konden ontregelen. Er zouden aanwijzingen zijn dat het Iraanse regime achter de cyberaanvallen zit, al is er geen hard bewijs.

Lees verder op webwereld.nl
Geplaatst op: zaterdag 25 mei 2013

Wereldwijd protest tegen zaden van Monsanto

In honderden steden wereldwijd wordt vandaag geprotesteerd tegen de Amerikaanse multinational Monsanto. Het zadenbedrijf produceert genetisch gemanipuleerde zaden en bestrijdingsmiddelen. Zo brengen ze de voedselketen in gevaar, vinden de protestanten.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 25 mei 2013

Van Rompuy: meer doen tegen jeugdwerkloosheid

EU-president Herman Van Rompuy wil dat de leiders van de 27 lidstaten van de Europese Unie meer doen tegen de jeugdwerkloosheid. Dat heeft hij geschreven in een brief aan de leden van de Europese Raad.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: zaterdag 25 mei 2013

Bankenstelsel is een grote zwendelarij

Europarlementariër Godfrey Bloom van de Britse Onafhankelijkheidspartij noemde het huidige bankenstelsel tijdens een debat over de bankenunie een grote zwendelarij.

Volgens Bloom zijn alle grote banken failliet, maar kunnen ze dankzij het gebruik van fractioneel bankieren geld blijven uitlenen dat ze niet hebben.

Lees verder op freedombytes.info

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs