EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 32026 tot 32030 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 12 juni 2013

“Tewerkstelling zal pas in 2018 pre-crisis niveaus opnieuw bereiken”

Het grote probleem waar de geïndustrialiseerde wereld momenteel mee worstelt is een gebrek aan banen. Er zijn 100duizenden banen gesneuveld, ofwel verhuisd naar goedkopere landen ofwel opgegaan in nog meer automatisering. Een trend van zo’n omvang valt moeilijk te keren.

Het grote probleem waar de geïndustrialiseerde wereld momenteel mee worstelt is een gebrek aan banen. Er zijn 100duizenden banen gesneuveld, ofwel verhuisd naar goedkopere landen ofwel opgegaan in nog meer automatisering. Een trend van zo’n omvang valt moeilijk te keren.

De International Labour Organization heeft alvast geen goed oog in de situatie, de tewerkstelling zal pas in 2018 pre-crisis niveaus bereiken. De ILO constateert dat de emerging markets hun economie veel sneller zien herstellen dan het merendeel van de economieën in de geïndustrialiseerde wereld.

Werkloosheid zal dit jaar stijgen tot 6 procent...

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 12 juni 2013

Schuldgraad bleef vorig jaar net onder de 100 procent

De Belgische schuldgraad is in 2012 net onder de symbolische grens van de 100 procent van het bbp gebleven. Dat bleek bij de voorstelling van het jaarverslag van het Agentschap van de Schuld. Zonder ingrepen zou de schuld dit jaar boven de 100 procent uitkomen. "Maar de regering wenst dit niet te laten gebeuren en we zullen de nodige maatregelen nemen", verzekerde minister van Financiën Koen Geens. Dat was immers ook afgesproken met de Europese Commissie tijdens de vorige begrotingscontrole.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 12 juni 2013

Waarom fysieke winkels massaal omvallen

De media staat bol van het nieuws dat eigenlijk geen nieuws is: fysieke winkels houden massale uitverkoop en beginnen steeds eerder met hun waren in de graaibak te gooien. Ze moeten wel, willen ze de concurrentie bijhouden. Tot faillissementen aan toe wordt er met prijzen gestunt.

Lees verder op baaz.nl
Geplaatst op: woensdag 12 juni 2013

10 ongewone zaken die u niet wist over India

India kent momenteel de traagste groei in de laatste 10 jaren. Het land wil kost wat kost de import van goud onderdrukken omdat dit het land met een gigantisch handelstekort opzadelt. India maakt samen met China het merendeel van de globale bevolking uit, dat wist u waarschijnlijk al, maar Express.be verzamelde nog 10 ongewone zaken die u waarschijnlijk nog niet wist over India:

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 12 juni 2013

5 positieve signalen van David Rosenberg

De markten lopen er maar zenuwachtig bij de laatste weken. Japan kende een sterke daling gevolgd door de nodige volatiliteit, de S&P 500 heeft zijn opmars moeten staken, de Europese markten gaan van het rood naar het groen en omgekeerd,... de meeste analisten zijn het er dan ook over eens dat de beurs toe is aan een stevige correctie...

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs