EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
30
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 32046 tot 32050
Geplaatst op: zondag 19 mei 2013

Nieuwe woningen China steeds duurder

De prijzen van nieuwe koopwoningen in de steden van China blijven stijgen, ondanks de maatregelen van de Chinese overheid om oververhitting op de vastgoedmarkt te voorkomen. Dat blijkt uit cijfers die werden gepubliceerd door het Chinese bureau voor de statistiek.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: zondag 19 mei 2013

Dit is hoe de Europese economieƫn ervoor staan

Via Zero Hedge kunt u hieronder zien hoe de Europese economieƫn ervoor staan. De rode landen hebben te maken met een recessie. De blauw hebben maximaal 1% groei en de groene landen maximaal 2% groei.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 19 mei 2013

'Duitsland in euro, zwakke landen eruit'

De nieuwe Duitse eurokritische partij Alternative fĆ¼r Deutschland (AfD) is geen voorstander van de herinvoering van de D-mark, maar vindt juist dat zwakke eurolanden uit de muntunie moeten stappen. Dat heeft partijvoorzitter Bernd Lucke gezegd in de krant Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: zondag 19 mei 2013

Mervyn King: stop met demoniseren bankiers

De vertrekkende Britse centralebankgouverneur Mervyn King vindt dat moet worden gestopt met het demoniseren van bankiers voor hun rol in de financiƫle crisis. Dat heeft King gezegd in een interview met de Britse krant The Telegraph.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: zondag 19 mei 2013

Gsm-operatoren dwingen om prijzen te verlagen

Minister van Economie en Consumentenzaken Johan Vande Lanotte gaat de gsm-operatoren vragen vrijwillig de tarieven voor bestaande contracten te verlagen. Als ze daar binnen enkele maanden niet op ingaan, wil hij hen dwingen om dat te doen. Dat verklaarde de sp.a'er in Het Nieuws op VTM.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs