Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 32046 tot 32050
Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 29 april 2013

Het kerkhof van nearly new cars

Een overschot aan auto’s zou de prijzen doen dalen, want overproductie is nooit goed voor de markt. Mocht de prijs van wagens instorten dan zou dat grote gevolgen hebben voor de fabrikanten. Dus om dat te voorkomen moest een oplossing worden bedacht en die oplossing is nu zichtbaar op Google Maps.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 29 april 2013

Het zwakke punt in de Amerikaanse bedrijfsresultaten: de omzet

We bevinden ons nu zowat halverwege het seizoen van de bedrijfsresultaten, zodat het algemene beeld al iets duidelijker is geworden. Vast staat dat q1 van 2013 geen hoogvlieger zal worden, al was het maar omdat 3 van elke 5 bedrijven met hun omzet onder de maat blijven.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 29 april 2013

Wordt Luxemburg de volgende Cyprus?

Het Groothertogdom Luxemburg is het meest welvarende land van de Eurozone met een gemiddelde welvaart van meer dan € 700.000 per huishouden. Maar het overlevingsmodel van Luxemburg staat op losse schroeven en dreigt het land binnen enkele jaren in een chaos te storten.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 29 april 2013

Bitcoin een stap dichter als universeel betaalmiddel

Bitcoin staat een stap dichter om standaard opgenomen te worden op internetpagina's. Het internet werkt met codes en schema's. Hierdoor gebruiken programmeurs dezelfde taal en kan deze overal herkend worden.

Bron: welingelichtekringen.nl
Geplaatst: maandag 29 april 2013

Economen wil af van 3% norm

Een ruime meerderheid van Nederlandse economen wil dat de lidstaten van de eurozone de afgesproken 3%-norm loslaten en een anticyclisch begrotingsbeleid gaan voeren. Dat betekent: bezuinigen als het goed gaat, extra uitgeven als het slecht gaat