EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3206 tot 3210 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 30 juni 2017

‘Stoottroepen’ Erdogan niet welkom op G20 in Hamburg

Duitsland heeft de Turkse president Recep Tayyip Erdogan gevraagd de bodyguards die vorige maand in Washington negen betogers het ziekenhuis in hebben geslagen niet mee te brengen naar de G20-top. Die vindt volgende week in Hamburg plaats.

Volgens Martin Schafer, een woordvoerder voor het Duitse ministerie van Buitenlandse Zaken, “toonden sommige buitenlandse veiligheidsdiensten van de Turkse delegatie toen geen respect voor de wet en zijn ze daarom nu en in de toekomst niet welkom in Duitsland.”

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 30 juni 2017

Signalen nieuwe financiële crisis klinken steeds luider

David Stockman, een bekende op het economische toneel en voormalige directeur van het gerenommeerde Office of Management and Budget onder president Reagan waarschuwt opnieuw voor een zware financiële crisis indien het huidige beleid wordt verder gezet.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 30 juni 2017

Duitsland en VS op weg naar handelsoorlog?

Het water tussen Duitsland, de grootste economie van de Eurozone en de Verenigde Staten is de afgelopen decennia nooit zo diep geweest. Dit voornamelijk door de stroom van verwijten aan het adres van Duitsland door de Amerikaanse president Trump. Hoe lang dit nog bij woorden blijft zal bang af te wachten zijn aldus vele CFO’s.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 30 juni 2017

Olie binnenkort waardeloze grondstof?

Olie, het zwarte goud van weleer, is nu één van de slechtst presterende grondstoffen ter wereld. Deze basisgrondstof van de wereldeconomie laat momenteel het slechtste semester noteren van de laatste 20 jaar.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 30 juni 2017

OPEC-akkoord gedoemd te mislukken komende jaren

De kans dat het OPEC akkoord nog diverse jaren zal standhouden is zeer miniem. In het beste geval haalt de OPEC 2019, dit aldus een analyse van de investeringsbank Macquarie.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs