EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
59
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3206 tot 3210
Geplaatst op: maandag 13 maart 2017

Vlees noch vis

Het zit een maandje mee en het zit een maandje tegen: ziehier de realiteit van de Amerikaanse economie. Daar brengen de nieuwste banencijfers geen verandering in, vindt BNR-macro-econoom Kees de Kort.

De werkgelegenheid in de Verenigde Staten is in februari sterker gegroeid dan verwacht. Volgens het Amerikaanse ministerie van Arbeid kwamen er vorige maand 235.000 banen bij (exclusief de landbouw), terwijl economen in doorsnee rekenden op 200.000 nieuwe arbeidsplaatsen. Het nieuws zorgde vrijdag voor een licht optimistische stemming op Wall Street.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 13 maart 2017

Kredietscore miljoenen Amerikanen versoepeld

De drie grootste kredietbureau’s in de Verenigde Staten gaan de kredietscores van miljoen Amerikanen versoepelen, omdat er in veel gevallen onterecht een negatieve beoordeling zou zijn afgegeven. Naar verwachting krijgen 12 miljoen consumenten (ongeveer 6%) een hogere kredietstatus, waardoor ze makkelijker geld kunnen lenen en waarschijnlijk ook meer geld kunnen lenen.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 13 maart 2017

Bitcoin-ETF afgewezen: prijs schiet omhoog

Bitcoin lijkt echt niet stuk te krijgen. In de aanloop naar de beslissing van de SEC omtrent een Bitcoin-ETF steeg de prijs voor 1 BTC tot boven $1.300. Nadat de ETF werd afgewezen daalde de Bitcoin prijs in een flash crash naar $1.000 om daarna in snel tempo weer te herstellen tot boven $1.200.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 13 maart 2017

Wat gaat er met de goudprijs gebeuren bij de volgende renteverhoging?

De afgelopen handelsweek was olie niet de enige verliezer op de markten. Ook de goudprijs moest flink waarde inleveren en dat betekende de tweede forse weekdaling op rij. De prijsval bij het gele edelmetaal was met name te danken aan de toegenomen kans op een snelle Amerikaanse renteverhoging.

Vanuit Amerika verschenen de afgelopen dagen meerdere hoopgevende macrocijfers. Een van die macrocijfers had betrekking op de arbeidsmarkt. De Amerikaanse arbeidsmarkt blijft goed presteren en juist dat is het grote probleem voor de prijs van de edelmetalen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 13 maart 2017

Schoolboeken in de Islamitische Staat: ‘Je hebt 42 kogels en er zijn 7 ongelovigen’

De militairen hadden in een gebouw in één van de heroverde wijken immers een voorraad schoolboeken gevonden, waaruit blijkt dat jongeren in de gebieden van het zogenaamde kalifaat van Islamitische Staat massaal in een geest van trouw aan het jihadisme en de strijd tegen de ongelovigen werden ondergedompeld.

In één van de schoolboeken vonden de soldaten onder meer een reeks wiskundige vraagstukken, waarbij onder meer werd gevraagd op welke manier de kogels per doelwit konden worden verdeeld, wanneer men de beschikking had over 42 kogels die op zeven ongelovigen konden worden afgevuurd.

Lees verder op Express.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs