Nieuws / Artikelen met het woord

57647 artikelen gevonden. Artikel 32051 tot 32055
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 29 april 2013

Wordt Luxemburg de volgende Cyprus?

Het Groothertogdom Luxemburg is het meest welvarende land van de Eurozone met een gemiddelde welvaart van meer dan € 700.000 per huishouden. Maar het overlevingsmodel van Luxemburg staat op losse schroeven en dreigt het land binnen enkele jaren in een chaos te storten.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 29 april 2013

Bitcoin een stap dichter als universeel betaalmiddel

Bitcoin staat een stap dichter om standaard opgenomen te worden op internetpagina's. Het internet werkt met codes en schema's. Hierdoor gebruiken programmeurs dezelfde taal en kan deze overal herkend worden.

Bron: welingelichtekringen.nl
Geplaatst: maandag 29 april 2013

Economen wil af van 3% norm

Een ruime meerderheid van Nederlandse economen wil dat de lidstaten van de eurozone de afgesproken 3%-norm loslaten en een anticyclisch begrotingsbeleid gaan voeren. Dat betekent: bezuinigen als het goed gaat, extra uitgeven als het slecht gaat

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 29 april 2013

Waarom je best je schulden en je spaargeld niet bij dezelfde bank houdt

Tom Lassing schrijft op Beursbox.nl een zeer interessant stuk waarom je best je (hypothecaire) schulden en je spaargeld niet bij dezelfde bank aanhoudt. Vele mensen zullen er niet bij stilstaan, maar bij een faillissement van die bank, kan dit verstrekkende gevolgen hebben. Het beste houd je de schulden en een groot deel van je spaargeld gespreid over verschillende banken. Dit is waarom:

Bron: RT[z]
Geplaatst: maandag 29 april 2013

IMF verwacht geleidelijk economisch herstel in Azie

Economieen binnen de Aziatisch-Pacifische regio zullen in 2013 op een geleidelijk tempo aantrekken. Dit verwacht het Internationaal Monetair Fonds.

Hoewel de vooruitzichten voor de wereldeconomie zijn verbeterd, waarschuwt het IMF voor het risico van een toenemende financiele instabiliteit in sommige delen van de regio.