EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 32056 tot 32060
Geplaatst op: vrijdag 24 mei 2013

Crowd funding groeit snel

Wereldwijd is crowdfunding het snelst groeiende financieringsinstrument voor het MKB.

Wereldwijd is crowdfunding het snelst groeiende financieringsinstrument voor het MKB.

Crowdfunding kan ook in Nederland op verschillende manieren worden ingevuld. Via vreemd vermogen (leningen), donaties, obligaties, eigen vermogen (aandelen / seed capital).

Voor de totale crowdfunding markt in Nederland is er de volgende ontwikkeling:

[...]

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 24 mei 2013

Deze grafiek laat zien hoe oneerlijk het Amerikaans belastingsysteem is

We lieten gisteren al weten hoe oneerlijk de hoge bedrijfswinsten in de Verenigde Staten zorgen voor historisch lage bedrijfsbelastingen. The Huffington Post heeft nog een andere grafiek die dit veel beter in het daglicht plaatst. Het gebrek aan belastinginkomsten bij de bedrijven moet uiteraard ergens anders gecompenseerd worden, en u kunt al raden waar natuurlijk.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 24 mei 2013

Dit is waarom Bernanke QE niet zal opgeven

In de laatste 84 jaar wist de Amerikaanse economie gemiddeld 3,34 % op jaarbasis te groeien. Momenteel is de Verenigde Staten bezig aan zijn 8e jaar zonder een economische groei van meer dan 3 %. Toeval of niet, dit is exacte de ambtstermijn van Ben Bernanke. Zou Bernanke de geschiedenisboeken in willen gaan als de centrale bankier die geen enkel jaar een economische groei van meer dan 3 % kon realiseren?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 24 mei 2013

Spanje: massale verkoop Bankia aandelen

Small investors in shares of in Spain's nationalised lender Bankia suffered new massive losses on Thursday as the stock plunged by more than 50 percent amid an abnormally high volume of trading which the stock market regulator said would be looked at closely.

Tens of thousands of small savers, who were often missold preference shares and hybrid debt in Bankia, swapped their investment for ordinary shares on Thursday at a an average discount of around 40 percent.

Lees verder op yahoo.com
Geplaatst op: vrijdag 24 mei 2013

Perceptie is Realiteit; Een analyse van Goud en de S&P 500

In mijn laatste column "Monetisatie van Staatsschulden; het economische narcoticum" heb ik een grondige toelichting gegeven over de huidige aanpak van Centrale Banken en overheden. Ik heb duidelijk gemaakt waarom deze monetaire interventies de lange termijn problematiek niet oplossen en zelfs verslechteren. Door de verdovende effecten van deze ingrepen hebben verschillende Westerse landen lange tijd ver boven hun stand kunnen leven. Het probleem is dat deze zelfde landen nu hopeloos verslaafd zijn aan de monetaire heroïne van Centrale Banken.

[...]

Lees verder op 123aandeel.nl

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs