Nieuws / Artikelen met het woord

57296 artikelen gevonden. Artikel 32056 tot 32060
Bron: freedombytes.info
Geplaatst: vrijdag 19 april 2013

Vraag naar fysiek goud explodeert wereldwijd

Een blik op MarketUpdate leert ons dat de wereldwijde vraag naar fysiek goud explodeert in de laatste week. Ik bundel even de bericht van gisteren en vandaag die duiden op een sterke toename van de vraag naar fysiek goud, van Japan tot de Verenigde Staten.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 19 april 2013

15 % van de goudmijnen staat onder water

De goudmijnaandelen werden mooi genegeerd bij de stijging van de beurs de laatste 2 jaar. Beleggers investeerden liever in ETF's die de goudprijs volgen. De daling van de goudprijs de afgelopen week brengt 15 % van de goudmijnen onder water zegt

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 19 april 2013

Deze trade doet het al 13 jaar 9 % beter dan de markt

Soms moet je niet ver gaan zoeken naar een goede investering. Onderstaande strategie klopt de markt sinds 2000 gemiddeld met 9 % per jaar en je kunt ze in een muisklik realiseren. Zo simpel kan het soms zijn. Dit jaar kan deze strategie een stijging van 15 % voorleggen, beter dan de meeste indexen. Aandelen van bedrijven die eigen aandelen inkopen, presteren beter dan de rest.

Bedrijven die eigen aandelen kopen op de markt, ondersteunen de beurskoers. Dat is het eerste voordeel. Als die bedrijven de opgekochte aandelen later vernietigen, creëert dit extra aandeelhouderswaarde, zonder dat de overheid dit kan belasten.

Bron: zerohedge.com
Geplaatst: vrijdag 19 april 2013

Japan: McDonalds verhoogt de hamburgerprijzen met 20%

As we have been warning for a while now, Japan wanted inflation and is certainly getting it, just in all the wrong places.

While Abe has been desperate to transfer the collapse in the yen and the (transitory) surge in the Nikkei to the all important increase in wages, and the much sought-after wealth effect, the reality is that corporate input costs are rising far faster than revenues, and wages will be the last thing profit and earnings-conscious companies raise.

Bron: iex.nl
Geplaatst: vrijdag 19 april 2013

Goud & zilver

Goud & zilver

Wow, wat een week! Ik hoor het mezelf nog zeggen exact zeven dagen geleden op vrijdagochtend: “(..) .er ligt een stevige bodemzone voor zilver op 26,50 dollar per troy ounce. “ Nog voor ik positie kon innemen knakte edelmetaal als een rietje en de rest is geschiedenis.