Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 32066 tot 32070
Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 28 april 2013

Grieken betogen tegen massaal ontslag ambtenaren

Duizenden mensen hebben vanavond aan het Griekse parlement in Athene betoogd tegen het geplande massaontslag van ambtenaren. Volgens de politie waren er ongeveer 3.000 betogers. De manifestatie verliep zonder ernstige incidenten.

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: zondag 28 april 2013

'Bijna helft Bitcoin-wisseldiensten moest sluiten'

Bitcoin is een digitale valuta die niet wordt overzien door een centrale bank of autoriteit. Daarom zijn Bitcoins moeilijk te traceren en kan gestolen geld vaak niet worden teruggevonden.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zondag 28 april 2013

Deutsche Bank pakt belastingontduikers aan

Dat zei co-CEO Jürgen Fitschen zondag tegen de Duitse radiozender Deutschlandfunk. Hij zei dat de bank “zero tolerance” heeft voor klanten die belastingen ontduiken via buitenlandse rekeningen die DB beheert.

Als de bank vermoedens heeft dat er over buitenlandse bezittingen geen belasting wordt betaald, moet de klant bewijzen dat de bezittingen legaal zijn.

Bron: beursduivel.be
Geplaatst: zondag 28 april 2013

ECB en Fed domineren beurshandel

AMSTERDAM (AFN) - De wereldwijde aandelenmarkten zullen deze week met spanning uitkijken naar de Europese Centrale Bank (ECB) en de Amerikaanse Federal Reserve (Fed). De beurskoersen gingen de afgelopen week omhoog door de hoop dat de ECB de rente gaat verlagen om zo de zwakke Europese economie te stimuleren.

De ECB maakt donderdag het rentebesluit bekend. Volgens analisten is de kans toegenomen dat de ECB de rente gaat verlagen na tegenvallende cijfers over de Europese economie die vorige week naar buiten kwamen.

Bron: telegraaf.nl
Geplaatst: zondag 28 april 2013

IJsland kiest voor rechts en keert EU rug toe

IJslandse kiezers hebben centrumrechts na vijf jaar terug in het zadel geholpen tijdens de parlementsverkiezingen van zaterdag. De twee centrumrechtse partijen kregen samen de helft van de kiezers achter zich. De Onafhankelijkheidspartij kwam met 26,7 procent van de stemmen als grootste uit de bus, de Progressieve Partij kreeg 24,4 procent. De Sociaal-Democraten werden op afstand derde met 12,9 procent, bleek zondag na telling van bijna alle stemmen.