Nieuws / Artikelen met het woord

57325 artikelen gevonden. Artikel 32076 tot 32080
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 19 april 2013

Wie durft te investeren in een valuta die op 2 dagen 70 percent van haar waarde verliest?

Wie durft te investeren in een alternatieve valuta die op 2 dagen 70 percent van haar waarde verliest? Inderdaad, we hebben het hier uiteraard over Bitcoin. Alternatieve valuta zijn een misschien goed idee maar in het geval van Bitcoin duiken er toch een paar probleempjes op.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 19 april 2013

3 Trends voor hogere grondstofprijzen

Greg Dorsey praat met The Gold Report over de toekomst van de grondstoffen. Hij ziet 3 grote krachten die de grondstoffen op lange termijn hoger zullen sturen, zowel voor goud, zilver, platina, koper als palladium. Dit zijn de 3 trends die zullen zorgen voor de stijging van de grondstofprijzen.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: vrijdag 19 april 2013

Infographic: 10 opmerkelijke feiten over goud

Een infographic over goud, altijd leuk. Het schijnt dat een troy ounce zuiver goud uitgerold kan worden tot een flinterdun draadje van 70 kilometer! Het meeste goud is gevonden in de VS, Canada en Zuid-Afrika.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: vrijdag 19 april 2013

WGC: Sterke vraag naar fysiek goud na prijsdaling

De prijsdaling heeft vooral kopers met een lange-termijn visie naar de goudmarkt gelokt, zo concludeert de World Gold Council. Handelaren in de futuresmarkt verkochten papiergoud, terwijl in de fysieke markt tekorten dreigen. In Dubai zou het goud al schaars zijn geworden.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 19 april 2013

Laaggeschoolden vinden steeds moeilijker werk

Laaggeschoolden hebben het in Vlaanderen steeds moeilijker om een job te vinden of te behouden en lopen een hoger risico op (langdurige) werkloosheid. Iets meer dan de helft van de laaggeschoolde bevolking is aan het werk. Van de middengeschoolden verrichten bijna 8 op de 10 betaalde arbeid, en bij de hooggeschoolden stijgt het aandeel werkenden verder tot 86 procent. Dat blijkt uit het rapport 'Kansengroepen in Kaart - laaggeschoolden op de Vlaamse arbeidsmarkt' van de Vlaamse arbeidsbemiddelingsdienst VDAB.