Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 32081 tot 32085
Bron: blog.nl
Geplaatst: zondag 28 april 2013

Niet consumeren, maar sparen en aflossen

Een paar dagen geleden meldde de NOS dat wij steeds meer extra aflossen op de hypotheek. Vandaag komt De Nederlandsche Bank met het bericht dat wij aanzienlijk meer sparen in vergelijking met één jaar geleden.

Bron: gewoon-nieuws.nl
Geplaatst: zondag 28 april 2013

Nieuw bankenschandaal slaat werkelijk alles

Complotters in de wereld, zij die geloven in de geheime agenda van de Rothschilds, de vrijmetselaars en de Illuminati, wij sceptici zijn u een excuus verschuldigd. U had gelijk. De spelers heten wellicht anders, maar de gedachte was volledig correct. De wereld wordt door schaduwmachten geregeerd. We kwamen hier pas in de afgelopen maanden achter, toen een serie aan elkaar gerelateerde corruptie schandalen uitkwamen binnen de financiële sector, waaruit blijkt dat grootste banken ter wereld de prijzen manipuleren van, tja van vrijwel alles eigenlijk.

Bron: beursbox.nl
Geplaatst: zondag 28 april 2013

Pensioenen nationaliseren

Is het reëel te veronderstellen dat de aanzienlijke pensioenvoorzieningen in Nederland genationaliseerd gaan worden?

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zaterdag 27 april 2013

Max Keiser over goud en centrale banken

Max Keiser gaat in een uitzending van BBC in discussie met de Britse econoom Daniel Knowles over goud, centrale banken en de economie.

Bron: refdag.nl
Geplaatst: zaterdag 27 april 2013

Goud heeft zijn glans verloren

De scherpe daling van de goudprijs geeft aan dat het edelmetaal niet langer als veilige haven voor beleggers kan worden gezien. Ook al blijft de wereld­economie zwak en ligt er nog een eurocrisis op de loer, de naderende wijziging van het monetaire beleid in de VS zal de goudprijs verder drukken.