Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 32086 tot 32090
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 18 april 2013

Er waait een gure wind door Nederland

Ingezonden artikel | Het Nederland wat ik nog ken uit mijn jeugd lijkt slechts een vage schim te zijn van het Nederland uit de 21e eeuw. De gele fram bussen die geduldig door de wijken reden, spelende kinderen op straat die plezier maakten, kleinschalige scholen waarvan de directeur zelfs nog lesgaf aan de klas en een land van uitstekende voorzieningen en kansen. Niemand was te rijk en was en niemand te arm en iedereen kreeg de kans om iets van zijn of haar leven te maken. Je was trots op je Nederlands paspoort, je besefte dat je in één van de rijkste en welvarendste land ter wereld leefde. Een land waar destijds de verzorgingsstaat zorgde voor welvaart, welzijn, voorspoed, rijkdom en bovendien prima betaalbaar was door ons unieke progressieve belastingstelsel en herverdeling. Het was een land met toekomst!

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 18 april 2013

Aviva schrapt 2.000 banen in Groot-Brittannië, Europa en Azië

De Britse verzekeraar Aviva gaat de komende zes maanden ongeveer 2.000 banen schrappen in Groot-Brittannië, Europa en Azië. Dat heeft Aviva bekendgemaakt. Het gaat om 6 procent van het wereldwijde personeelsbestand van de groep.

Bron: webwereld.nl
Geplaatst: donderdag 18 april 2013

DDoS-aanval legt ABN plat

Nieuws - ABN AMRO wordt getroffen door een fikse storing waardoor mobiel, internetbankieren en iDeal niet functioneren. De site is ook onbereikbaar. Er is een DDoS-aanval gaande.

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 18 april 2013

'Draghi gaf Frankrijk licentie om ongelimiteerd geld bij te drukken'

De voorzitter van de Europese Centrale Bank, Mario Draghi, heeft Frankrijk toestemming gegeven om ongelimiteerd geld bij te drukken. Dat melden verschillende media.

Bron: citareg.nl
Geplaatst: donderdag 18 april 2013

Nederlander, wat doe jij zelf aan de crisis?

Werkloosheidscijfers rijzen de pan uit en een krampachtig lachende premier probeert ons te verleiden geld uit te geven, zo niet dan komt hij het straks zelf wel halen. Rutte moet echter beseffen dat waar niets is, de keizer zijn recht verliest. Na het zuur en nimmer gekregen zoet van ex-premier Balkenende (CDA) en zijn financiële ‘partner in crime’ Gerrit Zalm (VVD) mocht in oktober 2010, en nogmaals in 2012, Mark Rutte het proberen. Het zuur werd echter zo bitter als gal. Nederland zakt(e) onder zijn leiding nog dieper in het moeras, zonder enig zicht op verbetering.