EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 32091 tot 32095 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 10 juni 2013

Deutsche Bank opent gouddepot in Singapore

Er lijkt steeds meer goud van het Westen naar het Oosten te verhuizen, getuige het nieuwste bericht van Deutsche Bank. De Duitse zakenbank kondigde de opening van een gouddepot aan in Singapore, het financiële epicentrum in Azië.

Er lijkt steeds meer goud van het Westen naar het Oosten te verhuizen, getuige het nieuwste bericht van Deutsche Bank. De Duitse zakenbank kondigde de opening van een gouddepot aan in Singapore, het financiële epicentrum in Azië.

Het goud van de klanten van DB wordt opgeslagen in de FreePort in Singapore, een gespecialiseerde opslagplaats bij de luchthaven. Het depot zal een capaciteit omvatten van 200 ton goud!

Klant is koning!

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 10 juni 2013

Pensioenproblematiek zal alleen maar verergeren

In het jaarverslag voor 2012 van het Zilverfonds heeft voorzitter Marc Boeykens kritiek geuit op de financiële aanpak van de vergrijzing in België. Een eerste pensioenhervormingsinspanning van de regering-Di Rupo noemde hij "een moedige eerste stap op een nog lange weg."

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 10 juni 2013

Veel faillissementen uitgesproken in mei

Er werden de afgelopen maand veel faillissementen uitgesproken, zo meldt het CBS. Het totaal kwam uit op 796 bedrijven en instellingen, het hoogste aantal ooit gemeten. Het gemiddelde van de afgelopen drie maanden kwam uit op 733, dicht bij het record van 734 uit maart. Niets wijst op een economisch herstel...

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 10 juni 2013

"Zilverprijs blijft dit jaar ongeveer $20 per troy ounce"

Analisten van de Britse Standard Bank Ltd. en het Franse Natixis zijn kritisch over zilver. Ze verwachten dat de zilverprijs dit jaar niet zal herstellen naar de hogere niveau's van de afgelopen jaren. Er is veel aanbod dat boven de markt hangt, terwijl de industriële vraag stagneert door een lagere vraag naar zonnepanelen.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 10 juni 2013

12 redenen waarom globalisering een probleem is

Globalisering wordt door economen en politici als iets goeds gezien. Een kans voor economische groei en om welvaart te brengen in onderontwikkelde gebieden. Maar ze verliezen daarbij de werkelijke fysieke wereld uit het oog: die wereld is begrensd. Grondstofvoorraden zijn eindig. Globalisering is hooguit een tijdelijk verschijnsel. Economen hebben een klein blikveld als ze naar de gevolgen van globalisering kijken. Globalisering leidt tot concurrentie en dat heeft ook nadelige gevolgen. Ik kan 12 redenen bedenken waarom globalisering niet de zegeningen brengt, die wij ervan verwachten.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs