Nieuws / Artikelen met het woord

57281 artikelen gevonden. Artikel 32091 tot 32095
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 18 april 2013

Waar ligt de bodem voor goud?

Mijn mailbox zit vol met beleggers die mij vragen waar de bodem voor goud ligt.

De waarheid is ... ik heb geen flauw benul!

Bron: RT[z]
Geplaatst: donderdag 18 april 2013

DNB waarschuwt voor nieuwe escalatie crisis

Hernieuwde escalatie van de Europese schuldencrisis blijft een belangrijk risico voor de financiële stabiliteit in Nederland. Daarvoor waarschuwt De Nederlandsche Bank (DNB) in een donderdag gepubliceerd rapport.

Bron:
Geplaatst: donderdag 18 april 2013

Jouw banktegoed kan ook in beslaggenomen worden

Realiseer het goed, we leven in een gevaarlijke tijd, de maatregelen van overheden, ministers van financiën, en ambtenaren over de hele wereld hebben ons op de rand van de afgrond gebracht, naar volledige ineenstorting, hetwelk eindigt met monetaire onrust, voedseltekorten, paniek, sociale onrust en totale ontwrichting van de middenklasse en de infrastructuur. Nadat de EU de ongekende stap heeft genomen de middelen van particuliere spaarders in Cyprus in beslag te nemen, is de ware EU-aap uit de mouw gekomen. De volgende keer is jouw rekening ook in gevaar. Neem deze boodschap ter harte en stuur die door aan je vrienden als een serieuze waarschuwing. Jim Rogers suggereert dat de tijd bijna op is en dat degenen met eigen middelen zich moeten voorbereiden op het ergste. Hij geeft je deze waarschuwing:

Bron: tweakers.net
Geplaatst: donderdag 18 april 2013

Bitfloor Bitcoin Exchange stopt

Bitcoin-exchange Bitfloor stopt ermee. De exchange belooft dat iedere gebruiker zijn geld terugkrijgt. De dienst voor het handelen in en omwisselen van Bitcoins stopte vorig jaar al tijdelijk na een hack en gooit nu definitief de handdoek in de ring.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 18 april 2013

Hoe maximaal rendement boeken met private equity

Iemand als Warren Buffett weet dit al langer dan vandaag. De beste rendementen worden niet behaald op de algemene aandelenmarkt. De beste beleggingen worden gerealiseerd via private plaatsingen. Private equity doet het de laatste 10 jaar gemiddeld 5,7 % beter dan de S&P 500. En sinds enkele jaren is het mogelijk om te investeren in private equity via enkele gespecialiseerde bedrijven die nu op de beurs noteren zegt