EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 32096 tot 32100 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 10 juni 2013

China keurt eerste Goud ETF goed

Het nieuws over de goudopslag van DB is nog niet goed verwerkt, of we kregen weer een nieuw bericht onder ogen over de expansie van goudproducten in Azië. China heeft zopas de eerste Goud ETF goedgekeurd voor de binnenlandse markt.

Het nieuws over de goudopslag van DB is nog niet goed verwerkt, of we kregen weer een nieuw bericht onder ogen over de expansie van goudproducten in Azië. China heeft zopas de eerste Goud ETF goedgekeurd voor de binnenlandse markt.

Huaan Asset Management Co. en Guotai Asset Management Co. hebben de goedkeuring ontvangen van de China Securities Regulatory Commission. De Goud ETF’s worden verhandeld in yuan.

Chinese goudhonger niet te stillen

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 10 juni 2013

S&P verhoogt verwachting VS

Kredietbeoordelaar Standard & Poor’s (S&P) heeft de verwachting voor de kredietwaardering van de Verenigde Staten verhoogd. De zogenoemde outlook staat nu op stabiel, terwijl die eerder op negatief was gezet.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 10 juni 2013

De JadeWeserPort is de Betuwelijn van Duitsland?

Een groot ambitieus project met een enorme transportcapaciteit, die vandaag de dag nog nauwelijks gebruikt wordt. Zo beschrijven de Duitsers de JadeWeserPort in Wilhelmshaven, een enorme haven waar slechts twee keer per week een schip binnen komt varen..

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 10 juni 2013

China tegen eind decennium grootste economische macht van de wereld

Tegen het einde van het decennium zal China de grootste economie van de wereld hebben. Bovendien zal de economie in China tegen het einde van het volgende decennium twee keer zo groot geworden zijn dan in de Verenigde Staten. Dat is de boodschap van het boek 'China 2030' van auteur Hu Angang, decaan van het Institute for Contemporary China Studies en professor economie aan de Tsinghua University. Andere economen stellen zich voorzichtiger op, maar geven toe dat China tegen het midden het decennium wellicht de grootste economische macht van de wereld zal zijn geworden. China heeft twee jaar geleden Japan al verdreven als tweede grootste economie van de wereld.

[...]

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 10 juni 2013

Grootste economieën groeien mondjesmaat

De meeste vooraanstaande economieën laten een bescheiden groei zien onder aanvoering van een snellere expansie in de Verenigde Staten en Japan.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs