Nieuws / Artikelen met het woord

57264 artikelen gevonden. Artikel 32096 tot 32100
Bron: freedombytes.info
Geplaatst: donderdag 18 april 2013

Arizona de tweede Staat met goud als wettig betaalmiddel

De Staat Arizona in de Verenigde Staten van Amerika keurde gisteren een wet goed waarmee het gouden munten toelaat als wettig betaalmiddel. Het is na Utah de tweede Staat die goud terug erkent als wettig betaalmiddel. Er zijn nog een dozijn andere Staten die bezig zijn om dezelfde wet door te voeren zegt Yahoo Finance.

Bron: freedombytes.info
Geplaatst: donderdag 18 april 2013

Lekker verdienen aan de goudcrash met... Goldman Sachs

Slecht nieuws voor @WillemmiddelverkoopPro! De goudprijs crashte de afgelopen week 20%, terwijl banken zich rot lachen. Met Goldman Sachs voorop uiteraard. De bank gaf donderdag zijn klanten een shortadvies en navolging daarvan had inmiddels al (minimaal) 12% rendement opgeleverd. Niet verwonderlijk voor de bank die ‘Gods werk verricht’. Decijfers van de bank in het eerste kwartaal waren dan ook goed met een winst per aandeel die 11% hoger lag dan verwacht. Maar het belangrijkste economische kerngetal: het gemiddelde salaris steeg van $350.864 naar $403.281. Nobody does it like Goldman.

Bron: The SilverMountain
Geplaatst: donderdag 18 april 2013

Update over levertijden en premiums zilver en goud

Sinds de forse daling van de goudprijs en zilverprijs vanaf afgelopen vrijdag is de vraag naar fysiek edelmetaal wereldwijd enorm toegenomen. Als gevolg hiervan zijn de levertijden en premiums bij onze leveranciers opgelopen en bij deze een update van de huidige situatie.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 18 april 2013

Dit zijn de twee machtigste bedrijven ter wereld

Twee Chinese banken zijn opgeklommen tot de top van de ranglijst van machtigste bedrijven ter wereld. Die lijst werd vandaag gepubliceerd door het Amerikaanse magazine Forbes.

Bron: RT[z]
Geplaatst: donderdag 18 april 2013

Weidmann: herstel van crisis nog lange weg

Waar veel politici menen dat het ergste achter de rug is, denkt de Duitse centralebankpresident Weidmann dat het nog 10 jaar duurt voor de eurolanden de schuldencrisis te boven zijn.