EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
32
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 32096 tot 32100
Geplaatst op: zaterdag 18 mei 2013

Opnieuw records voor Dow Jones en S&P 500

De handel op Wall Street is met mooie winsten geëindigd. De Dow Jones en S&P 500 boekten nieuwe records dankzij meevallende cijfers over de Amerikaanse economie. De verliezen van een dag eerder werden meer dan goedgemaakt.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 17 mei 2013

Texas klaagt BP aan om olieramp VS

De Amerikaanse staat Texas gaat de Britse oliemaatschappij BP en de oliedienstverlener Transocean aanklagen voor de olieramp in de Golf van Mexico in 2010. Dat werd vrijdag gemeld.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 17 mei 2013

Fitch verlaagt kredietwaardering Slovenië

Kredietbeoordelaar Fitch heeft vrijdag de kredietwaardering van euroland Slovenië met één stap verlaagd naar BBB+, vanwege de verslechterende economische vooruitzichten en het oplopende begrotingstekort van het land.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 17 mei 2013

Albert Frère verkocht kunst via Panama

De vennootschap Artemis, die lange tijd door Albert Frère werd gecontroleerd via de Groep Brussel Lambert, heeft kunstwerken van bijvoorbeeld Rembrandt verkocht via een offshorevennootschap in Panama. Dat schrijft het tijdschrift 'Marianne'. Volgens het weekblad werd de constructie opgezet om belastingfraude te plegen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 17 mei 2013

Cijfers vallen goed op Wall Street

Wall Street liet vrijdag winsten zien. De beurzen in New York kregen meevallende cijfers over de Amerikaanse economie te verwerken en poetsten daardoor de verliezen van een dag eerder vrijwel weg.

Lees verder op RT[z]

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs