EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 32111 tot 32115 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 24 juni 2013

Ook Wall Street zucht onder Chinees beleid

De aandelenmarkten in New York zuchtten maandag, evenals de beurzen in Azië en Europa, onder het decreet van de Chinese centrale bank aan financiële instellingen om de kredietverlening aan banden te leggen. Ook was er opnieuw onrust onder beleggers over de vraag wanneer de Amerikaanse centrale bank, de Federal Reserve, begint met de afbouw van steun.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 24 juni 2013

Ierse bankiers naaiden lachend de belasting betaler [TAPES]

Op telefoonopnames is te horen hoe lachende Ierse bankiers de staat voorliegen over hun benodigde staatssteun.

Op telefoonopnames is te horen hoe lachende Ierse bankiers de staat voorliegen over hun benodigde staatssteun.

Twee ex-topbankiers van Ierse bank Anglo Irish Bank hebben bewust gelogen over de financiële verliezen met als doel om staatssteun te verkrijgen, zo blijkt uit telefoontapes die in handen zijn van Irish Independent. De strategie van senior manager John Bowe en directeur retail Peter Fitzgerald was om het kostenplaatje van de reddingsoperatie te bagatelliseren, zodat de overheid eerder bereid was om steun te geven. 

Lees verder op ftm.nl
Geplaatst op: maandag 24 juni 2013

''Nederlandse Banken hebben voor miljarden slechte vastgoedleningen in hun boeken’

U dacht dat de crisis bij de banken wel zo’n beetje op zijn einde liep? Nou, niets lijkt minder waar. Grote Nederlandse banken hebben momenteel te kampen met miljarden euro’s aan probleemleningen in het vastgoed, waarbij betalingsachterstanden zijn ontstaan of het risico op wanbetaling groot is. Volgens experts zouden de banken de komende jaren mogelijk meer dan € 20 miljard moeten afboeken op hun probleemprojecten.

Lees verder op quotenet.nl
Geplaatst op: maandag 24 juni 2013

Einde Chinees groeiwonder lijkt in zicht

Is dit het moment om in te stappen, of staat de beurs al te hoog? Volg al onze berichten over de markten in het Verre Oosten, in Amerika en natuurlijk ook in Europa. Check daarbij ieder uur onze beurscommentaren vanaf de beurs in Amsterdam, vandaag met Durk Veenstra.

''De Amerikaanse rente stijgt snel en dat raakt het bedrijfsleven in de VS'', aldus Durk Veenstra. ''De vraag is of we doorschieten met de rentesprong.''

Lees verder op rtlnieuws.nl
Geplaatst op: maandag 24 juni 2013

Gaan de centrale banken in staking?

De Federal Reserve heeft een risico genomen door nu al te verkondigen QE terug te dringen en er mogelijk mee te stoppen in 2014, nog voor de economie sterk genoeg is. Maar de Fed is niet alleen, ook het BIS waarschuwde al dat de centrale banken hun deel van het werk gedaan hebben en China laat zien dat de banken er (voorlopig) alleen voor staan, aldus BusinessInsider...

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs