Nieuws / Artikelen met het woord

58166 artikelen gevonden. Artikel 32111 tot 32115
Bron: RT[z]
Geplaatst: zaterdag 11 mei 2013

Britse krant twijfelt aan Hollands pensioen

De Britse krant Daily Telegraph heeft zaterdag grote twijfels over het voorheen veelbelovende Nederlandse pensioenstelsel. ,,De superioriteit van de Nederlandse pensioenen'' ligt zwaar onder vuur, stelt het dagblad dat enkele Britse pensioenexperts raadpleegde.

Bron: vergoedingbijontslag.nl
Geplaatst: zaterdag 11 mei 2013

Belasting over ontslagvergoeding

Wanneer u een gouden handdruk heeft gekregen van uw werkgever is het natuurlijk fijn als u er zelf ook wat aan over gaat houden. De belasting over ontslagvergoeding is in de meeste gevallen 52%, zeker wanneer de belasting uw normale inkomen en de gouden handdruk bijelkaar op gaat tellen, maar wist u dat er ook mogelijkheden zijn om wat meer over te houden van uw ontslagvergoeding?

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 11 mei 2013

Geens wil aan spaarboekje sleutelen

Minister van Financiën Koen Geens pleit ervoor het fiscale voordeel op spaarboekjes geleidelijk te verlagen of af te schaffen. Dat zegt hij vandaag in een interview met De Standaard. Op de Belgische spaarboekjes staat zo'n 240 miljard euro, maar dat geld brengt de economie weinig op.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 11 mei 2013

Grootschalig internationaal onderzoek naar belastingontduiking

De Amerikaanse, Britse en Australische fiscus hebben gisteren aangekondigd dat ze een grootschalig internationaal onderzoek hebben geopend op basis van uitgebreide informatie over geheime bankrekeningen in belastingparadijzen. "We gaan de fraudeurs opjagen. De boodschap is eenvoudig: als u belastingen ontduikt, zullen we u op de hielen zitten", zo verklaarde de Britse minister van Financiën George Osborne.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zaterdag 11 mei 2013

Gratis beurstips van beurs.com

Beurs.com komt elke dag met gratis tips om je portefeuille te beheren. Dit is een niet te missen schat aan waardevolle gratis informatie voor iedere belegger. Op het einde van de week geven we een overzicht van de beste beurstips die je kan vinden. In dit artikel hebben we de volgende 16 tips voor je samengevat:

Nog een reden waarom je NU al je aandelen moet verkopen