Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 32116 tot 32120
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 26 april 2013

Matthew Lynn gelooft in terugkeer naar de goudstandaard

Volgens Matthew Lynn, een Brit die oa “Bust: Greece, the Euro and the Sovereign Debt Crisis” gelooft dat de dollar niet langer het gewicht van wereldreservemunt kan blijven dragen. De rest van de wereld is rijker geworden en de U.S.-economie is niet langer de dominante wereldeconomie.

Bron: freedombytes.info
Geplaatst: vrijdag 26 april 2013

10 signalen voor een oververhitting van de Chinese economie

In 2008 kampte Dubai met een zware belasting van het wegennet en een boomende vastgoedsector. Het was een klassiek geval van oververhitting van de economie. De gevolgen lieten zich ook merken in Dubai na 2008. ArabianMoney vergelijkt de Chinese economie met die van Dubai van enkele jaren geleden en kwam tot enkele gelijkenissen. Het dient gezegd dat de grote van de Chinese economie en die van Dubai amper te vergelijken is, maar het is wel een indicatie.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 26 april 2013

Wees er op tijd bij: Dit is waarom zilver 25 % zal stijgen de komende weken

Gisteren kende de zilverprijs al een mooi herstel na de afstraffing van 2 weken geleden. De zilverprijs bodemde uit rond de $ 23 en steeg gisteren in een ruk door boven de $24. Maar er ligt nog meer in het verschiet.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 26 april 2013

Nederlanders potten meer spaargeld op

Nederlanders zijn flink aan het sparen. Eind maart hadden Nederlandse huishoudens ongeveer 328 miljard euro op hun spaarrekeningen staan, 4,2 procent meer vergeleken met een jaar eerder.

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 26 april 2013

Première voor de uurwerksector: Zwitsers luxehorlogemerk in Chinese handen

Corum, een Zwitsers horlogemerk dat vooral bekend is van zijn Admiral’s Cup-collectie, wordt voor ruim 70 miljoen euro overgenomen door de Chinese groep Haidan. Corum is sinds 1955 gevestigd in Neuchâtel en werd sinds het overlijden van eigenaar Severin Wundermann in 2008 gecontroleerd door diens stichting.