EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 32136 tot 32140
Geplaatst op: donderdag 23 mei 2013

Deel van personeel van Sonaca legt werk neer

Een groot deel van het personeel van luchtvaartbedrijf Sonaca heeft voor de middag het werk neergelegd. Ze protesteren tegen de komst van een mogelijke overnemer van het bedrijf in Gosselies (Charleroi), zeggen verschillende bronnen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 23 mei 2013

Column Kees de Kort | Vreemd, die opwinding over de Fed

Hij legt uit: "Het idee is dat de Fed de economie blijft steunen. Zo van 'we kopen obligaties en hypotheken en verlagen de rente zolang dat nodig is'. Bernanke heeft ooit wel eens gezegd dat ze ermee stoppen als het niet meer nodig is. De discussie is nu wanneer dat gaat gebeuren. De discussie binnen de Fed is hoe goed het met de economie moet gaan en hoeveel inflatie er mag zijn voordat de Fed gaat zeggen dat ze langzaamaan wat minder obligaties en hypotheken gaan kopen." Retorisch: "Daar kan toch geen verrassing over ontstaan."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 23 mei 2013

Kredietkraan wordt steeds verder dichtgedraaid

De miljarden euro’s waarmee de belastingbetalers in 2008 de banken hebben moeten redden hebben er toe geleid dat de banken, als een soort van ‘dankjewel’ de kredietkraan voor het midden- en kleinbedrijf zo goed als dichtgedraaid hebben. Dat de economie hieronder lijdt kan de bankiers kennelijk niets schelen. Inmiddels zijn we nu zover dat de werkloosheid in Nederland volledig uit de hand begint te lopen. Afgelopen maand lag dit aantal op 643.000 en verwacht wordt dat dit aantal zal gaan oplopen naar meer dan 700.000.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 23 mei 2013

Kinderarmoede neemt opnieuw toe in Vlaanderen

De kinderarmoede in Vlaanderen blijft stijgen. In 2011 werd 9,7 procent van de kinderen geboren in een kansarm gezin, tegenover 8,2 procent in 2009. Dat blijkt uit de Armoedebarometer 2013, die vandaag werd voorgesteld.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 23 mei 2013

'Griekenland kan meer tijd krijgen voor ordenen financiën'

Griekenland kan mogelijk meer tijd krijgen om zijn staatsfinanciën op orde te krijgen. Dat heeft minister van Financiën en de voorzitter van de Eurogroup Jeroen Dijsselbloem (PvdA) gezegd in een donderdag verschenen interview met de Griekse krant Kathimerini. 

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs