Nieuws / Artikelen met het woord

57264 artikelen gevonden. Artikel 32141 tot 32145
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 17 april 2013

Waarom hebben goudmijnen het zo moeilijk?

Met de daling van de goudprijs zijn de goudmijnaandelen mee in de val getrokken. De dalende goudprijs maakt het voor de goudmijnaandelen nog moeilijker om te overleven.

Bron: express.be
Geplaatst: woensdag 17 april 2013

De 12 wetten van de goudprofeten - Express.be

De goudprijs is in vrije val. Sommigen kunnen het edelmetaal niet snel genoeg  dumpen; anderen blijven hardnekkig vasthouden aan hun geloof in goud.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: woensdag 17 april 2013

Let op: Uw pensioengeld is in gevaar

Cyprus is inmiddels de boeken in gegaan als zijnde de breuk tussen “spaargeld” en “veilig”, maar na deze week is

naast uw spaargeld, ook uw pensioengeld een open doel geworden voor de graaiers van de overheid en nu zelfs ook bedrijven. Want wat is het geval? Ook hier is weer het zaadje in uw hoofd geplant als het gaat om de woorden “pensioen” en “veilig”. Het

Bron: beurs.nl
Geplaatst: woensdag 17 april 2013

ECB-cijfers rijkdom Cyprioten niet goed vergelijkbaar

AMSTERDAM (Dow Jones)--De cijfers over Cyprus in een recent rapport van de Europese Centrale Bank (ECB) over het vermogen van Europese huishoudens vallen hoog uit en zijn niet goed vergelijkbaar met de andere landen, stelt minister Jeroen Dijsselbloem van Financien dinsdag in een brief aan de Tweede Kamer.

De minister reageert daarmee op vragen van Geert Wilders en Tony van Dijck van de PVV. De parlementariers noemden het 'volslagen idioot' dat Nederland bijna EUR600 miljoen noodsteun aan Cyprus gaat uitlenen, terwijl een Cypriotisch huishouden volgens de ECB gemiddeld een half miljoen euro meer zou bezitten dan een Nederlandse huishouden.

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 17 april 2013

Rijkste man Afrika pompt miljarden in olie

De rijkste man van Afrika, de Nigeriaan Aliko Dangote, is van plan 8 miljard dollar (6 miljard euro) te investeren in een nieuwe olieraffinaderij in Nigeria, waardoor de raffinagecapaciteit van het land bijna wordt verdubbeld. Dat heeft hij dinsdag gezegd tegen persbureau Reuters.