Nieuws / Artikelen met het woord

58207 artikelen gevonden. Artikel 32141 tot 32145
Bron: freedombytes.info
Geplaatst: zaterdag 11 mei 2013

Europa heeft drie keuzemogelijkheden en alle drie zijn ze even slecht

Nog meer renteverlagingen zal de Europese economie niet uit het slop halen, dus zal de Europese Unie andere mogelijkheden moeten aftasten.

Hans-Werner Sinn, voorzitter van het Ifo Institute for Economic Research, denkt dat Europa drie keuzemogelijkheden heeft en alle drie zijn ze even slecht.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zaterdag 11 mei 2013

Over de 36-jarige monetaire cyclus

Allereerst moet je je natuurlijk afvragen wat er verstaan wordt onder een cyclus. Zelf ga ik er maar vanuit dat dit het tijdsverloop betreft tussen top- en bodemwaarde van de te onderzoeken zaak.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 11 mei 2013

Beke: EU met twee maten en twee gewichten kan niet

CD&V vindt dat de Europese Commissie voor alle lidstaten even streng moet zijn bij de controle van de nationale begrotingen. Dat zei CD&V-voorzitter Wouter Beke vandaag op een studiedag van de partij over Europa. De Vlaamse christendemocraten vinden dat enkel meer Europa kan zorgen voor meer economische groei en welvaart.

Bron: beursig.nl
Geplaatst: zaterdag 11 mei 2013

Aandelen in trek voor beleggers en beurs bereikt records

MÜNCHEN (ANP) – De Duitse autoriteiten onderzoeken of er jarenlang prijsafspraken zijn gemaakt waardoor aardappels duurder worden.

RIJSWIJK (ANP) – Veel Nederlandse vrachtwagenchauffeurs zien de toekomst van de transportsector somber in. Dat komt naar

Bron: RT[z]
Geplaatst: zaterdag 11 mei 2013

'Truckers somber over toekomst'

Veel Nederlandse vrachtwagenchauffeurs zien de toekomst van de transportsector somber in. Dat komt naar voren uit een enquête die SP-Europarlementariër Dennis de Jong heeft gedaan onder truckers. 3000 chauffeurs vulden de enquête in.