Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 32141 tot 32145
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 25 april 2013

Je kan nog steeds profiteren van deze opportuniteit

De Amerikaanse vastgoedsector kende een sterke stijging in 2012. In 2013 lijkt de rem er een beetje op te staan.

Maar volgens The Daily Trade Alert is dit slechts een tussenpauze en is het nog steeds een goed moment om te profiteren van de gigantische boom van de Amerikaanse vastgoedsector. Het heeft daar verschillende redenen voor.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 25 april 2013

Chart of the Day: Aantal werklozen in Spanje met 388% gestegen sinds kredietcrisis

Sinds 2007 is het aantal werklozen in Spanje met maar liefst 388% gestegen. Uit de laatste cijfers van het Spaanse bureau voor de statistiek blijkt dat 27,2% van de Spaanse beroepsbevolking inmiddels zonder werk zit. Dit is wederom een nieuw record. Meer dan 6,2 miljoen Spanjaarden zijn nu werkloos.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 25 april 2013

Citibank wordt vanaf 21 mei omgedoopt in Beobank

Citibank Belgium wordt omgedoopt in Beobank, zo maakte het bedrijf vandaag officieel bekend. De nieuwe naam zal vanaf 21 mei geleidelijk zichtbaar worden in het straatbeeld. Terwijl Citibank vooral bekendstond als een agressieve aanbieder van vooral kredietkaarten en consumentenkredieten, wil Beobank zich profileren als een complete retailbank waar de noden van de klant centraal staan.

Bron: mondi.nl
Geplaatst: donderdag 25 april 2013

Legaal belastingvrij vermogen plaatsen op Curaçao

Bron: Harjit Singh en Maurice de Clercq verbonden aan ESJ Accountants & Belastingadviseurs en mede-auteurs van het boek " Tweede woning in het buitenland en fiscus"

Wanneer u als inwoner van Nederland een tweede woning op Curaçao koopt, bent u in beide landen verplicht de woning op te nemen in uw belastingaangifte. Een inwoner van Nederland betaalt krachtens het woonplaatsbeginsel namelijk belasting over het wereldinkomen. Aangezien uw tweede woning op Curaçao onderdeel is van uw wereldinkomen, geeft u deze aan in uw Nederlandse belastingaangifte.

Bron:
Geplaatst: donderdag 25 april 2013

Centrale bankiers: ‘Wij begrijpen niet wat er gebeurt’

Als iemand de stand van de wereld aan de hand van de goudkoers zou volgen kan deze worden vergeven te denken dat de crisis over is en de dagen van melk en honing weer zijn aangebroken. Is het risico op inflatie dan verdwenen? Een vraag die je deze fictieve persoon niet kwalijk kan nemen, maar het antwoord is natuurlijk nee. Er gaan wel stemmen op die zeggen dat nu wel bewezen is dat hyperinflatie niet de bedreiging is, want dat die anders nu wel was begonnen gezien het tempo waarop de geldperzen al een tijdje draaien. Een kromme redenatie waar zelfs centrale bankdirecteuren niet in meegaan.