EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 32146 tot 32150
Geplaatst op: donderdag 16 mei 2013

De wereld gedicteerd door geheime macht

Effectief gebeurt dit door de Illuminatie van de Council on Foreign Relations (CFR), dat in controle is van nationale regeringen en de multinationals, ze willen één wereldregering bevorderen en dat bereiken d.m.v. de controle van de media, gesubsidieerde stichtingen, het onderwijs, waardoor ze de belangrijkste beslissingen van alle dag checken, domineren en aansturen, op alle belangrijke sleutelposities, zij hebben de financiële macht, om de "Nieuwe Wereld Orde" te realiseren, waarmee ze al een eeuw lang bezig zijn.

De sleutel tot hun succes is dat ze feitelijk via alle internationale bankiers, het geldsysteem van elke natie controleren en manipuleren, terwijl ze het laten voorkomen dat het gecontroleerd wordt door de eigen overheid van het land. Deze overweging was reeds in de achttiende eeuw de gedachte van de patriarch welke de machtigste bank-dynastie in de wereld zou worden. Mayer Amschel Bauer Rothschild die in 1791 typerend zei: "Sta me toe de valuta uit te geven en te controleren van een natie, dan kan het me niet schelen wie de wetten maakt."

[...]

Lees verder op Edelmetaal-Info.nl
Geplaatst op: donderdag 16 mei 2013

Hedgefuns weer long op goud vanwege angst voor inflatie

Is de goudprijs hersteld na de klapper van vorige maand? Niet helemaal. Maar inflatiezorgen hebben de koers weer een slinger gegeven.

Is de goudprijs hersteld na de klapper van vorige maand? Niet helemaal. Maar inflatiezorgen hebben de koers weer een slinger gegeven.

Hegdefondsen hebben sinds 30 april hun long-posities op goud met 19 procent opgeschroefd. De shortcontracten op goud van grote marktpartijen namen met 9,2 procent af. Beleggers maken zich weer zorgen over inflatie. De Federal Reserve maakte begin deze maand bekend dat het door blijft gaan met steunaankopen, en zo nodig zelfs nog uitbreidt. De ECB verlaagde op zijn beurt de rente naar historisch laag niveau.

[...]

Lees verder op ftm.nl
Geplaatst op: donderdag 16 mei 2013

Wat is een goudstandaard?

Met de dalende goudprijs zijn de gesprekken over de invoering van een goudstandaard heel ver weg. Een tweetal jaren geleden werd er nog openlijk gesproken over een mogelijk invoering van de goudstandaard op de een of andere manier. Maar was is nu precies een goudstandaard? 

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 16 mei 2013

Forse groei in elektrisch rijden houdt aan

De introductie van “plugin hybrides” en elektrische auto’s met een “range-extender” begin vorig jaar heeft gezorgd voor een flinke groei in het aantal elektrische auto’s dat rondrijdt in Nederland. Op de grafiek hier bij dit artikel is goed te zien dat sinds februari 2012 het aantal elektrische auto’s veel sneller toeneemt dan daarvoor. Deze groei is bijna volledig te danken aan elektrische auto’s die ook een benzine-motor hebben voor de langere afstanden. In de grafiek zijn deze auto’s aangegeven met lichtblauw. Het aantal volledig elektrische auto’s (oranje in de grafiek) neemt maar langzaam toe.

Lees verder op hetkanwel.net
Geplaatst op: donderdag 16 mei 2013

Huis verkopen? Vraagprijs drastisch verlagen!

Vraagprijs van koopwoning daalt gemiddeld met 12% in 2012

Vraagprijs van koopwoning daalt gemiddeld met 12% in 2012

Hoe langer je woning te koop staat, hoe verder de vraagprijs zal moeten zakken om kopers aan de deur te krijgen. Gemiddeld daalden de vraagprijzen in 2012 met 12% tot 88% van de oorspronkelijke vraagprijs. Ter vergelijking: zes jaar geleden verlaagden huiseigenaren de vraagprijs nog maar met 5% tot 95% van de beoogde koopsom.

Lees verder op koopwoningen.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs