EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3216 tot 3220 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 17 augustus 2017

Ook Richard Branson pleit nu voor een universeel basisinkomen

Ook de Britse ondernemer Richard Branson pleit nu voor de introductie van een universeel basisinkomen. Daarmee kan volgens Branson, oprichter van het Virgin-imperium, een opvang gecreëerd worden voor de banen die onder invloed van de technologie gedoemd zijn om te verdwijnen.

De Britse miljardair benadrukt dat de wereld volop werkt aan de ontwikkeling van nieuwe innovaties, die bijzonder veel opportuniteiten en rijkdom zullen kunnen genereren, maar op de arbeidsmarkt helaas ook een aantal slachtoffers dreigen te maken.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 17 augustus 2017

Deze parlementsleden bezitten samen €39 miljoen aan bitcoin!

Overheden hebben niet altijd een even positieve mening over bitcoin. Dikwijls proberen ze het te linken aan criminele activiteiten, hoewel dat dat door diverse studies ontkracht is. Maar wat als politici zelf bitcoin beginnen te kopen? Dat zou de wetgeving wel eens positief kunnen beïnvloeden.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 17 augustus 2017

Kan goud kanker genezen?

Er verscheen een interessant wetenschappelijk artikel in het chemisch vakblad Angewandte Chemie: onderzoekers van de universiteit van Edinburgh hebben ontdekt dat goud de groei van longkankercellen kan tegenhouden, zonder gezond weefsel te schaden.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 17 augustus 2017

Bitcoin-Nostradamus voorspelt 15000 euro per Bitcoin voor eind 2017

3700 Vandaag tikte de Bitcoin koers eventjes de 3700 euro aan. Bizarre bedragen maar veteraan Bitcoin-belegger "masterluc" voorspelt dat we eind dit jaar wel eens op 15000 euro per Bitcoin kunnen uitkomen, hij heeft het in het verleden vaker bij het juiste eind gehad.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: donderdag 17 augustus 2017

CEO’s distantiëren zich van Trump; 2 adviesraden worden per direct ontbonden

De Amerikaanse president Trump doekt abrupt 2 economische adviesraden op, waarin een dertigtal CEO’s van Fortune 500 bedrijven zetelden. De adviesraden waren vooral symbolisch en beperkten zich tot het informeel overleg plegen over jobcreatie en economische groei. Er zaten gezaghebbende CEO’s in van bedrijven als GM, JP Morgan Chase, Dell, Boeing, GE, Pepsi en IBM.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs