EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 32156 tot 32160 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 21 juni 2013

Daling huizenprijzen versnelt

Bestaande koopwoningen waren in mei 8,2% goedkoper dan in dezelfde maand vorig jaar. Daarmee is de prijsdaling iets groter dan die in april (7,6%).

Bestaande koopwoningen waren in mei 8,2% goedkoper dan in dezelfde maand vorig jaar. Daarmee is de prijsdaling iets groter dan die in april (7,6%).

In mei lagen de huizenprijzen op hetzelfde niveau als eind 2002. Ten opzichte van augustus 2008, toen de prijzen een piek bereikten, bedraagt de prijsdaling 20,5 procent.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 21 juni 2013

Peter Schiff: “De Fed creëert een illusie”

De laatste 6 jaren heeft de Federal Reserve niets anders gedaan dan gratis geld weggeven. Dit heeft echter alleen maar gewerkt op institutioneel niveau. Het idee achter de politiek van gratis geld was dat dit de economie zou stimuleren, niets blijkt minder waar. De Fed creëert een illusie en iedereen zal anders tegen de economische modellen moeten aankijken.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 21 juni 2013

Eurozone positief over toetreding Letland

De eurolanden zijn positief over de toetreding van Letland tot de eurozone. Dat zei voorzitter Jeroen Dijsselbloem donderdag na afloop van overleg tussen de ministers van Financiën van de 17 eurolanden (eurogroep).

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 21 juni 2013

Zilver maakt antibiotica veel efficiënter

Luc De Roy Zilver wordt al zeer lang gebruikt in de Westerse geneeskunde en pas met de opkomst van de moderne antibiotica raakt het in onbruik. Nu is er echter opnieuw belangstelling voor, met de opgang van bacteriën die resistent zijn tegen de meeste of zelfs alle antibiotica, te meer omdat zilver de bacteriën zeer selectief kan doden en bacteriën er geen weerstand tegen kunnen opbouwen.

De Griekse dokter Hippocrates beschreef in 400 v.C. al hoe zilver gebruikt kon worden bij de behandeling van zweren en wonden. Ook de Romeinen maakten er gebruik van en in de Middeleeuwen bleef zilver in gebruik.

Lees verder op deredactie.be
Geplaatst op: vrijdag 21 juni 2013

Duizendmaal effectievere antibiotica door zilver

Een antibioticakuur die voor de zoveelste keer niet werkt of niet goed aanslaat, mist misschien een wat meer luxueus ingrediëntje. Zilver kan antibiotica duizend maal effectiever maken, dat ontdekken wetenschappers.

Lees verder op scientias.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs