Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 32156 tot 32160
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 17 april 2013

Don’t fight the Bank of Japan!

De U.S. hebben Japan nog eens gewaarschuwd dat het land de koers van de Yen niet mag laten zakken om een concurrentieel voordeel te krijgen op de valutamarkten, maar dat verandert niet veel aan het algemene plaatje. De Bank of Japan heeft een grote bazooka bovengehaald en dat trekt heel wat aasgieren aan.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 17 april 2013

Tiende minder wagens verkocht in EU

De verkoop van nieuwe personenwagens is in het eerste kwartaal met 9,8 procent gedaald in de Europese Unie. België ging in tegen die trend. In ons land werd een half procent meer nieuwe wagens ingeschreven (149.160 wagens in totaal) ten opzichte van de eerste drie maanden van 2012. Dat blijkt uit nieuwe cijfers van Acea, de Europese koepel van autoconstructeurs.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 17 april 2013

Belgacom-top moet inleveren van regering

De Belgische staat zal zich op de algemene vergadering van Belgacom verzetten tegen het verloningsbeleid bij de telecomgroep. Minister van Overheidsbedrijven Jean-Pascal Labille (PS) wil paal en perk stellen aan de "excessen". Dat berichten de kranten De Tijd, De Morgen en Het Laatste Nieuws.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 17 april 2013

Herstel goudprijs verloopt met horten en stoten

De goudprijs lijkt voorlopig een bodem te hebben bereikt, maar daarmee is dan ook alles gezegd. In de loop van dinsdag trad eerst een herstel op, dat echter overtuigingskracht mist. Even leek het goud weer in de lift naar de onderste verdieping te hebben genomen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 17 april 2013

Waarom hebben goudmijnen het zo moeilijk?

Met de daling van de goudprijs zijn de goudmijnaandelen mee in de val getrokken. De dalende goudprijs maakt het voor de goudmijnaandelen nog moeilijker om te overleven.