Nieuws / Artikelen met het woord

57649 artikelen gevonden. Artikel 32166 tot 32170
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 25 april 2013

ABN Amro verwacht daling goudprijs naar $875

ABN AMRO denkt dat u maar beter uw goud kunt verkopen. De goudprijs gaat namelijk dalen, en niet zo'n beetje ook. In 2014 gaan de door de $1.000 per troy ounce zakken en in 2015 betaalt u voor dat gewicht nog maar $875. Beleggers verkopen goud omdat de economische data op herstel wijst, aldus de bank.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 25 april 2013

Meer goudmijnen lijden verlies door lage goudprijs

De daling van de goudprijs van meer dan $200 per troy ounce heeft haar weerslag op de winstgevendheid van goudmijnaandelen. Door de stijgende goudprijs zijn mijnen opgestart die veel te hoge kosten maken. Voor sommigen is het niet meer rendabel om te blijven produceren tegen een prijs van $1.450 per troy ounce.

Bron: marketupdate.nl
Geplaatst: donderdag 25 april 2013

Ron Paul: De dollar is het probleem, niet goud

Hier leest u meer dan alleen het dagelijkse nieuws en haar achtergronden. Onze redacteuren zijn geen spreekbuis maar leggen hun eigen mening naast het nieuws. Ook uw mening uw mening telt op www.marketupdate.nl.

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 25 april 2013

Europeaan verliest met 'duizelingwekkende snelheid' vertrouwen in de EU

Het vertrouwen van de burger in de Europese instellingen heeft in de zes grootste EU-landen een dieptepunt bereikt. Dat blijkt uit de Eurobarometer die door de Britse krant The Guardian wordt gepubliceerd. De krant zelf heeft het over ‘een duizelingwekkende daling’. Zo gaat het in Spanje in vergelijking met vijf jaar geleden om een verdriedubbeling van het aantal mensen dat zegt niet geneigd te zijn de EU te vertrouwen.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 25 april 2013

Is zilver een beter betaalmiddel dan goud?

Zit David Morgan op het juiste spoor als hij zegt dat zilver een beter alternatief betaalmiddel zou zijn dan goud? Als het gaat om alternatieve betaalmiddelen dan wordt er gewoonlijk als logische keuze geschreven dat goud dit zou moeten zijn. Maar volgens Morgan zou dit, als het aankomt op gebruik als wettelijk betaalmiddel, zilver moeten zijn. En als argumenten haalt hij aan dat: