Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 32176 tot 32180
Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 25 april 2013

Spanje telt voor het eerst meer dan zes miljoen werklozen

De werkloosheid in Spanje is in het eerste kwartaal naar een nieuw record gestegen. Voor het eerst in zijn geschiedenis telt het land meer dan zes miljoen werklozen. De werkloosheidsgraad bedraagt nu 27,16 procent, tegen 26,02 procent eind 2012.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 25 april 2013

Verkeer binnenschepen komt terug op gang na prikacties

Het scheepvaartverkeer in Merelbeke, Evergem en aan het Straatsburgdok (Antwerpen) komt op gang nadat binnenschippers hun acties tijdelijk hebben stopgezet. Dat is vernomen bij de waterwegbeheerders.

Bron: marketupdate.nl
Geplaatst: donderdag 25 april 2013

Beleggers kopen meer zilver, industrie gebruikt minder

Hier leest u meer dan alleen het dagelijkse nieuws en haar achtergronden. Onze redacteuren zijn geen spreekbuis maar leggen hun eigen mening naast het nieuws. Ook uw mening uw mening telt op www.marketupdate.nl.

Bron: RT[z]
Geplaatst: donderdag 25 april 2013

Spaanse werkloosheid naar nieuw record

De werkloosheid in Spanje heeft in het eerste kwartaal een nieuw recordniveau bereikt van 27,2 procent van de beroepsbevolking. Dat betekent dat voor het eerst meer dan 6 miljoen Spanjaarden zonder betaald werk zitten. Dat maakte het Spaanse bureau voor de statistiek donderdag bekend.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 25 april 2013

Vraag naar zilver sterk toegenomen na prijsdaling

| De zilverprijs is in twee weken tijd gezakt van €680 naar €570 per kilogram, een daling van meer dan 16%. Ten opzichte van het begin van dit jaar is er al 23% van de zilverprijs af gegaan. Hoewel een prijsdaling op het eerste gezicht juist lijkt te wijzen op verkoopdruk zijn juist de levertijden en de premies op gouden en zilveren munten opgelopen. Dat wijst erop, dat de vraag het aanbod overstijgt.