Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 32181 tot 32185
Bron: vergelijk2.nl
Geplaatst: woensdag 1 mei 2013

Goedkopere energie voor consumenten

De Nederlandse consument kan binnenkort een lagere energierekening verwachten. Tariefverlagingen kunnen de komende jaren voor een besparing van tientallen euro’s per jaar zorgen.

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 1 mei 2013

'Groei blijft uit in meeste sectoren'

Ook 2013 wordt een zwaar jaar voor de horeca en de detailhandel. Groei zit er niet in voor deze sectoren, het wordt opnieuw een jaar van krimp, voorspelt ING Economisch Bureau in een kwartaalrapport.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 1 mei 2013

US Mint verkoopt steeds meer Silver Eagle munten

De US Mint heeft in april 4 miljoen Silver Eagle munten verkocht. Door de prijsdaling is de vraag explosief gestegen, want de munten zijn overal erg moeilijk te krijgen. Als de US Mint in dit tempo blijft produceren zal het oude record uit 2011 (het jaar waarin zilver naar $48 ging) overtroffen worden. Ook de goudverkopen lopen bijzonder goed, in 2013 werd er al 15,6 ton aan goud omgezet in muntstukken.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 1 mei 2013

Ook Amerikaanse aandelenmarkt blijft maar stijgen...

De S&P 500 index breekt records en nadert de 1600 punten. Gaat het dan echt zo goed met de economie? Niet als we de macro-economische cijfers uit de Verenigde Staten mogen geloven. Deze grafiek van Zero Hedge laat zien dat er een 'ontkoppeling' heeft plaatsgevonden in april.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 1 mei 2013

Topman CME: "Mensen willen de goudcertificaten niet meer"

De topman van de CME, Terrence Duffy, zei tegneover Bloomberg dat men liever fysiek goud heeft dan afgeleide producten zoals goudcontracten en mijnaandelen. De vraag naar gouden munten was volgens hem groot, terwijl men papieren afgeleiden vaker links liet liggen.