Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 32186 tot 32190
Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 16 april 2013

Europees Parlement stemt in met bonusbeperking bankiers

De bonussen van bankiers mogen maximaal een jaarsalaris bedragen. Dat heeft het Europees Parlement in Straatsburg dinsdag besloten.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 16 april 2013

Koopgolf voor goud vanuit India!

De grootste prijsdaling voor het goud in 3 decennia is goed nieuws voor Indische bruidsparen die dit jaar willen trouwen. Met name de bruid wordt naar aanleiding van haar trouwfeest met goud overladen. Al getrouwde huisvrouwen kunnen in de periode van de feestdagen eveneens op nieuwe juwelen rekenen.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 16 april 2013

Fransen heffen belasting op regenwater

Paris in the Rain

De Franse stad Douai gaat zijn inwoners belasten op regenwater. Verwacht wordt dat andere steden snel zullen volgen. De stad voert hiemee gewoon een wet uit die in juli 2011 werd goedgekeurd.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: dinsdag 16 april 2013

Column Kees de Kort | Mario was erg diplomatiek

De Kort ziet er geen enkele hervormingen in. "Nee, natuurlijk niet. In het regeerakkoord zijn allerlei aanzetten gegeven om hervormingen in gang te zetten, maar het sociaal akkoord heeft al die aanzetten weer teruggedraaid", zegt hij tegen Paul van Liempt."De Nederlandse parlementariërs moeten het wel erg

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 16 april 2013

Het hoge woord bij Bill Gross is er uit: ‘Ik koop nu nog steeds goud’

In de Barron’s Roundtable in januari was Bill Gross, de bekende obligatiebelegger, positief voor het goud. Bij dit rondetafelgesprek wordt elk jaar aan enkele bekende Amerikaanse beleggers naar hun voorspellingen voor het komende jaar gepolst.