EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 32186 tot 32190 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 20 juni 2013

Wall Street verder omlaag

De aandelenmarkten in New York gingen donderdag verder omlaag na de verliesbeurt van een dag eerder. Een verzwakking van de Chinese industriële activiteit en de bezorgdheid over de plannen van de Federal Reserve om de steun af te bouwen zorgden wereldwijd voor flinke koersverliezen.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 20 juni 2013

Goud kan naar $ 900 en de stierenmarkt blijft toch intact

De huidige stierenmarkt van goud wordt wel eens vergeleken met de stierenmarkt in de jaren '70. In die periode ging de goudprijs van $ 35 naar een intraday piek van iets meer dan $ 900 tegen januari 1980, een stijging met factor x 26. De stijging in de huidige stierenmarkt ging van $ 250 naar $ 1.900, een stijging met factor 7,6. Er is dus nog ruimte in deze stierenmarkt.

Waarom voelt de stierenmarkt van vandaag dan zo anders aan als die van de jaren '70 vraagt

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 20 juni 2013

Beurzen onderuit door Fed

De Europese aandelenmarkten gingen donderdag onderuit. De vrees voor de afbouw van het steunprogramma van de Federal Reserve (Fed) en een zwak Chinees industriecijfer zorgden wereldwijd voor een verkoopgolf op de beurzen.

De AEX-index in Amsterdam noteerde in de middaghandel 1,8 procent lager op 344,77 punten. De MidKap daalde 1,6 procent tot 526,06 punten. De beurzen in Parijs, Londen en Frankfurt doken tussen 2,3 en 2,7 procent omlaag.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 20 juni 2013

OMG: Spaanse schulden stijgen in versneld tempo!

De Franse president François Hollande verklaart aan iedereen die het wil horen dat de crisis in de Eurozone achter de rug is. Hollande mag dan misschien hopen dat dit het geval is maar dat wil daarom nog niet zeggen dat hij het gelijk aan zijn kant heeft.

De Franse president François Hollande verklaart aan iedereen die het wil horen dat de crisis in de Eurozone achter de rug is. Hollande mag dan misschien hopen dat dit het geval is maar dat wil daarom nog niet zeggen dat hij het gelijk aan zijn kant heeft.

Wel scoort hij een punt wanneer we de situatie op de obligatiemarkten onder ogen nemen. Daar is de rust namelijk weergekeerd en dat heeft te maken met de politiek van de Japanse premier Shinzo Abe. Die heeft de Japanse investeerders namelijk richting Europa gejaagd. Maar 1 land in Zuid-Europa blijft grote zorgen baren.

Schuld bedraagt nu 88.2% van het bbp

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 20 juni 2013

Chinese banksector op weg naar Lehman moment

De interbankenmarkt in China lijkt op te drogen nadat de overnight repo, de rente die de banken aan elkaar aanrekenen om geld te plaatsen, afgelopen nacht explodeerde naar 25 procent. De explosie van de repo duidt op een stijgend wantrouwen tussen de banken. In de aanloop van de val bij Lehman Brothers zag de Amerikaanse interbankenmarkt een gelijkaardig fenomeen.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs