Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 32206 tot 32210
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 24 april 2013

Zit je nog steeds op de goudtrein? Dikke proficiat!

Het is niet gemakkelijk voor de believers in goud en zilver. De verwachtingen zijn hooggespannen, maar de resultaten vallen fors tegen. In het voetbal loopt zoiets meestal faliekant af. Diegene die nu dus nog steeds op de goudtrein zitten, verdienen daarom een felicitatie. De prijzen zijn zo sterk gedaald, zowel bij goud, zilver als de mijnaandelen, dat enkel diegene die geloven in de fundamenten over blijven.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 24 april 2013

4 belangrijke feiten over goud om voor altijd te onthouden

Goud is een speciale grondstof. Door de hevige volatiliteit van de laatste weken en maanden, zijn er honderden meningen over goud te vinden.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 24 april 2013

Chinese moeder klaagt Fed aan om waardeverlies dollar

Een Chinese vrouw probeert de Amerikaanse centrale bank aan te klagen, omdat ze van mening is dat de Amerikaanse dollar teveel waarde verliest. Ze plaatste in 2006 een bedrag van $250 op een bankrekening, een bedrag dat volgens haar nu 30% minder koopkracht heeft dan toen. Het waardeverlies is volgens haar het resultaat van overmatige geldcreatie door de Federal Reserve, aldus

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 24 april 2013

The Secret World Of Gold (Deel 3)

, presenteren we vandaag het laatste deel van deze fantastische documentaire over de geheime wereld van goud. In dit derde deel komt Eric Sprott aan bod. Ook gaat het over de grote banken en de centrale banken die hun goud uit leasen. Volgens Sprott is alle gemijnd goud nog steeds voorhanden, mensen verliezen goud niet uit het oog. En toch klopt er iets niet met de cijfers.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 24 april 2013

Beginnersgids voor Bitcoin

Gold Stock Bull publiceert een beginnersgids voor Bitcoin. Bitcoin werd gecreƫerd in 2009 en laat toe om anoniem via het internet betalingen uit te voeren. Bitcoin wordt niet gecontroleerd door een of andere overheid en kan dus ook niet gemanipuleerd worden. De Bitcoins worden gecontroleerd door diegene die ze gebruiken en het wordt verhandeld op een vrije markt aldus Gold Stock Bull.