EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 32206 tot 32210 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 20 juni 2013

NGO's: Banken beleggen miljarden in voedselspeculatie

Belgische banken bieden 28 fondsen aan die speculeren op voedsel. Dat wisten enkele ngo's te achterhalen. “Maar het gaat maar om het topje van de ijsberg”, klinkt het. De ngo's schatten dat de Belgische banken 3,8 tot 4,7 miljard euro investeren in voedselspeculatie. “Deze speculatie heeft rampzalige gevolgen voor de allerarmsten in ontwikkelingslanden”, zegt Bogdan Vanden Berghe van 11.11.11.

Lees verder op dewereldmorgen.be
Geplaatst op: donderdag 20 juni 2013

Bill Gross: “Beleggers snappen er niks van”

Bill Gross begrijpt de reactie van de markt op het statement van de Fed helemaal niet. Bernanke was duidelijk gepositioneerd voor een pro-groei omgeving, terwijl de beurzen net het tegenovergestelde zien. Tenminste, zo interpreteert Gross de negatieve marktreactie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 20 juni 2013

De rijkste man van Rusland koopt Apple en…

Alisher Usmanov, oprichter van USM Holdings en de rijkste Rus op onze planeet, heeft een nogal opvallende positieve kijk op Amerika. Hij staat volledig achter het beleid van de Fed en verwacht nog veel van de VS in de toekomst.

Met die positieve blik investeert de man ook in Amerika. Hij heeft momenteel een voorkeur voor Apple. Beleggers die dit aandeel van de hand deden, hebben ofwel een nood aan cash gehad, of hebben geen geduld om de volledig tot maturiteit te laten komen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 20 juni 2013

Global sell-off: Goud naar laagste punt in 2,5 jaar

De gevolgen van Bernanke's speech worden langzaam zichtbaar. De beurzen kleuren rood, zoals u hieronder kunt zien. De financiële markten bevinden zich donderdag 20 juni in liquidatiefase. Aandelen, grondstoffen, obligaties, vrijwel alles daalt. Vooral de prijs van edelmetalen maakt een duikvlucht. De prijs van een troy ounce goud staat donderdag zelfs onder de $1.300,-. Het laagste punt van de afgelopen 2,5 jaar. De goud & zilver crash van half april ligt nog vers in het geheugen, dus we weten dat de goudmarkt zeer volatiel kan zijn. Zilver staat zelfs 7% in de min.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 20 juni 2013

Wall Street verder omlaag

De aandelenmarkten in New York gingen donderdag verder omlaag na de verliesbeurt van een dag eerder. Een verzwakking van de Chinese industriële activiteit en de bezorgdheid over de plannen van de Federal Reserve om de steun af te bouwen zorgden wereldwijd voor flinke koersverliezen.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs