Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 32206 tot 32210
Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 16 april 2013

Rio Tinto produceert minder koper door aardverschuiving

De Brits-Australische mijnbouwgroep Rio Tinto zal als gevolg van een aardverschuiving in een Amerikaanse mijn dit jaar aanzienlijk minder koper produceren dan eerder werd aangenomen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 16 april 2013

'Twee miljoen vierkante meter winkeloppervlak weg'

De komende zeven jaar zal het winkeloppervlak in stedelijke gebieden met twee miljoen vierkante meter teruglopen.

Dat blijkt uit een berekening die advieskantoor Booz & Company heeft gemaakt voor het Financieele Dagblad.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 16 april 2013

Nooit zo weinig nieuwe zelfstandigen

In de voorbije tien jaar is het aantal nieuwe zelfstandigen nooit zo laag geweest. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. In het eerste kwartaal van 2013 werden 18.277 bedrijven opgericht: een daling van 8,2 pct tegenover vorig jaar.

Bron: presseurop.eu
Geplaatst: dinsdag 16 april 2013

“Het bankgeheim heeft geen toekomst in Europa”, constateert de krant na de bijeenkomst van de ministers van Financiën van de EU en de eurozone op 12 en 13 april.

Zo hebben negen landen (Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Italië, Spanje, Polen, België, Nederland en Roemenië) al een “proefproject” aangekondigd om meer transparantie van het Europese bankensysteem te bewerkstelligen en heeft de voorzitter van de Europese Raad, Herman Van Rompuy, besloten belastingontduiking op de agenda van de Raad op 22 en 23 mei te zetten.

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 16 april 2013

Wall Street schrikt van Boston

De effectenbeurzen in New York zakten maandag aan het eind van de handelsdag dieper weg, nadat nieuws naar buiten kwam over explosies bij de marathon in Boston. Eerder op de dag zorgde afnemende groei van de Chinese economie al voor een negatieve stemming. Het was de slechtste handelsdag van het jaar.