Nieuws / Artikelen met het woord

57875 artikelen gevonden. Artikel 32231 tot 32235
Bron: ad.nl
Geplaatst: dinsdag 30 april 2013

Inflatie eurozone laagste in ruim drie jaar

De inflatie in de eurozone is in april op jaarbasis gedaald naar 1,2 procent, van 1,7 procent in maart. Dat blijkt uit een voorlopige schatting van het Europese statistiekbureau Eurostat dinsdag. Daarmee is de inflatie in het eurogebied gezakt naar het laagste niveau sinds februari 2010.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 30 april 2013

10 redenen om op 1 mei fysiek zilver te kopen

Een gecoördineerde aanval kan langs 2 kanten werken, dat was de titel van een artikel waarin opgeroepen wordt om op 1 mei massaal fysiek zilver te kopen. Morgen is het zover. De vraag is dan ook in welke mate deze oproep wordt beantwoord.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 30 april 2013

Kopers storten zich gretig op de zilvermarkt

In sympathie met de goudprijs heeft ook de zilverprijs een correctie van formaat ondergaan. Maar evenals bij goud heeft deze corrigerende beweging een nieuwe koopgolf op gang gebracht. Silver Bullion Pte, 1 van de grootste leveranciers van zilver in Singapore, kan de boom in de vraag maar moeilijk verwerken.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 30 april 2013

Belastingbrief telt dit jaar ongeveer 700 codes

De aangiftes voor de personenbelasting tellen dit jaar nog eens 20 codes meer dan in 2012. Ze bevatten nu in totaal een 700-tal codes. Maar "meer dan 80 procent van de Belgen vult hoogstens 20 codes in op de aangifte", zo benadrukte Carlos Six, de administrateur-generaal van de Fiscaliteit, bij de officiële lancering van het nieuwe aangifteseizoen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 30 april 2013

Defensief is soms gevaarlijk

De eerste paar maanden van dit jaar werden gekenmerkt door een relatief goede beursomgeving. Wat ons daarbij is opgevallen, is dat de waarderingen van ‘defensieve’ consumentengerelateerde aandelen (Nestlé, Unilever, Danone) enorm zijn opgelopen.