Nieuws / Artikelen met het woord

57296 artikelen gevonden. Artikel 32231 tot 32235
Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 15 april 2013

Italië zoekt geld om werklozen te blijven betalen

Er is mogelijk niet genoeg geld voorzien in de Italiaanse begroting om werkloosheidsuitkeringen te betalen, zo heeft minister van Werk Elsa Fornero vandaag gezegd. Ze verzekerde dat ze haar uiterste best gaat doen om toch nog het nodige geld bijeen te harken.

Bron: z24.nl
Geplaatst: maandag 15 april 2013

Zo vlucht je met je geld naar Zwitserland

Het openen van een rekening in Zwitserland is gemakkelijker dan je zou denken. Voor mensen die hun zwarte spaargeld buiten het zicht van de fiscus willen houden, zijn de voordelen van het openen van een rekening in het land dat bekend staat om zijn bankgeheim evident.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 15 april 2013

Wat is er de afgelopen dagen gebeurd?

Het zal niemand zijn ontgaan dat de prijzen van goud en zilver vandaag opnieuw sterk omlaag gingen.

Op het moment van schrijven staat de goudprijs op €1.042 per troy ounce (€33.524/kg), een daling van meer dan 9%. De zilverprijs daalt nog sneller en staat vandaag rond 5 uur ’s middags op €567,55 per kilo. Dat is een verlies van ongeveer 12%. De goudprijs staat daarmee op het laagste punt sinds juli 2011. De zilverprijs was in november 2010 voor het laatst onder de €600/kg.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 15 april 2013

De 7 stappen naar een nieuw financieel systeem met Mike Maloney

Mike Maloney is de oprichter en eigenaar van goldsilver.com, een van de grootste leveranciers voor fysiek goud en zilver. Maloney is een student van de financiële geschiedenis en heeft daarom zijn redenen om te kiezen voor fysiek goud en zilver. Op

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 15 april 2013

Fysieke goudmarkt in prima conditie

Er raast een schokgolf over de goudmarkt. Wat daarbij door de gewone media al snel vergeten wordt, is het feit dat de goudprijs enkel de prijs op papier vertegenwoordigd. In tegenstelling tot de papieren goudmarkt is de fysieke goudmarkt nog steeds in goede gezondheid.