EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 32231 tot 32235 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 22 mei 2013

Kopen even duur als huren

Het maakt qua kosten inmiddels nog weinig uit of je een woning koopt of huurt. De huizenprijzen van koopwoningen blijven dalen en daartegenover blijven de huurprijzen van huurwoningen stijgen. De kosten die bij kopen en huren komen kijken liggen gemiddeld nu bijna gelijk. Dat blijkt uit een onderzoek van studieorgaan Amsterdam School of Real Estate (ASRE).

Lees verder op koopwoningen.nl
Geplaatst op: woensdag 22 mei 2013

Duitsland grootste manipulator van wisselkoersen ter wereld

's Werelds grootste manipulator van de wisselkoers is niet China, maar Duitsland. In dat land is de euro vastgesteld op een voor Duitsland ondergewaardeerd niveau. Het gevolg was dat de verkeerde rentetarieven werden geïmporteerd en de zuidelijke landen zich uit de markt prijsden, zo staat op

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 22 mei 2013

In één klap 1100 werklozen erbij

Zorgverlener Sensire, werkzaam in een zevental gemeenten rond Doetinchem, gaat 800 medewerkers met een vast contract ontslaan. Van 300 medewerkers met een tijdelijke aanstelling wordt het contract niet verlengd, waarmee er uiterlijk per 1 januari 2014, elfhonderd mensen toegevoegd worden aan het alsmaar groeiende leger van ww’ers.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 22 mei 2013

IMF spoort Britten aan tot meer stimuleringen

De Britse regering kan meer doen om de kwakkelende economie op gang te helpen. Dat stelt het Internationaal Monetair Fonds (IMF) in een woensdag gepubliceerd rapport over de Britse economie.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 22 mei 2013

"Goud nog steeds relevant als verzekering"

Volgens vermogensbeheerder Steven Land van Franklin Templeton biedt goud nog steeds bescherming in een gediversifieerde beleggingsportefeuille. Nu het economisch beter lijkt te gaan en men de voorkeur geeft aan aandelen is de verzekering in de vorm van goud aantrekkelijk geprijsd.

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs