EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 32236 tot 32240 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 20 juni 2013

De beer brult het luidste op de bodem

De goudprijs staat momenteel op een zucht van $ 1.300. De reactie van de goudprijs op de uitspraken van de Federal Reserve zullen de analisten weer voer geven om te roepen dat de berenmarkt voor goud nu echt definitief voorbij is. Technisch gezien kan goud nog enkele honderden dollars zakken en nog steeds in een stierenmarkt zitten. Maar de beren roepen het hardste op de bodem.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 20 juni 2013

ALERT: Goudprijs duikt onder 1300 dollar!

De goudprijs ging over een crash-modus vanmorgen, waarbij de prijs van het gele edelmetaal een snoekduik van meer dan 50 dollar nam.

De goudprijs ging over een crash-modus vanmorgen, waarbij de prijs van het gele edelmetaal een snoekduik van meer dan 50 dollar nam.

Op het moment van schrijven begeeft de barrière van 1300 dollar. Ook de goudmarkt reageert verbittert op de commentaren van Ben Bernanke.

De goudprijs lijkt nu op weg om de volgende steunniveau’s te testen, namelijk op 1250 dollar en 1150 dollar. De definitieve shake-out van de goudmarkt lijkt hiermee ingezet.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 20 juni 2013

VS en China drukken beurzen

De Europese aandelenmarkten gingen donderdag fors omlaag. De vrees voor de afbouw van het steunprogramma in de Verenigde Staten en een zwak Chinees industriecijfer zorgden voor een verkoopgolf op de beurzen.

,,Na 3 redelijk rustige dagen zit er weer genoeg beweging in de markt en wordt er een duidelijke richting gekozen. Beleggers verwerken de bevestiging van Bernanke dat de steun in de VS wordt afgebouwd. In Amsterdam gaat Imtech opnieuw hard onderuit. Verder blijft de werkloosheid in Nederland maar oplopen en wordt de consument steeds somberder. De krimp van de industrie in de eurozone viel mee, maar in China viel het industriecijfer juist tegen'', aldus marktanalist Ingrid Eltink van IG Nederland.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 20 juni 2013

Goudprijs fors omlaag na toelichting Bernanke

Het edelmetaal werd donderdagochtend verhandeld voor minder dan 1305 dollar per troy ounce (31,1 gram). Dat is de laagste koers sinds oktober 2010.

Het edelmetaal werd donderdagochtend verhandeld voor minder dan 1305 dollar per troy ounce (31,1 gram). Dat is de laagste koers sinds oktober 2010.

Voorzitter Ben Bernanke zei woensdagavond dat de Fed mogelijk volgend jaar helemaal stopt met het aanjagen van de economie door schuldpapier op te kopen. Het economisch herstel lijkt in de Verenigde Staten door te zetten en het risico van een nieuwe terugval is naar het oordeel van het Fed-bestuur afgenomen.

Veel beleggers investeren in goud om inflatierisico's af te dekken. Die zullen naar verwachting afnemen naarmate de Fed de geldkraan dichtdraait.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 20 juni 2013

Nieuwe werkloosheidscijfers

In de maand mei is het aantal werklozen in Nederland weer verder opgelopen. Vorige maand zaten 659 duizend mensen zonder baan. Dat is 8,3 procent van de beroepsbevolking.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs