Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 3226 tot 3230
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 4 januari 2017

15 geheimen waarvan miljonairs niet willen dat jij ze weet

Er zijn veel miljonairs in de wereld. De ene wordt miljonair door heel zuinig te leven, de andere door hard te werken of een eigen bedrijf op te richten, … of gewoon door veel geluk te hebben. Maar de meerderheid wordt miljonair met gezond verstand. Hoe doen ze dat dan?

Er zijn zo’n 100.000 miljonairs in België en 170.000 in Nederland. De kans is dus groot dat er een dicht in je buurt woont of dat je hem/haar kent. En de kans is ook groot dat die mensen er niet uitzien als een miljonair.

Hoe komen ze dan aan zo veel geld?

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 4 januari 2017

Waarom nú het moment is om goud te kopen

Overheden azen op 100% controle over uw financiële situatie

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 4 januari 2017

China wil uitstroom van geld uit het land indammen

De Chinese regering heeft nieuwe maatregelen aangekondigd om de geldstroom die het land verlaat beter onder controle te krijgen. Chinese banken moeten daarom met onmiddellijke ingang alle internationale transacties van privé-personen melden, wanneer die de 10.000 dollar overschrijden. China heeft onlangs ook aangekondigd dat de waarde van zijn munt yuan (die elke dag door de Chinese overheid wordt vastgesteld) voortaan minder aan de waarde van de Amerikaanse dollar en meer aan een reeks andere munten zal worden gelinkt.

Dat betekent dat de yuan verder dreigt te dalen indien de waarde van de dollar (zoals dat al een tijd het geval is) blijft stijgen tegenover andere belangrijke munten.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: woensdag 4 januari 2017

Vermogen huishoudens Spanje en Italië groter dan gedacht

Huishoudens in Spanje en Italië hebben veel meer vermogen dan Nederlandse huishoudens, zo blijkt uit een nieuw onderzoek dat de Europese Centrale Bank onlangs publiceerde. De uitkomsten van het onderzoek werpen nieuw licht op de vermeende tweedeling tussen arm en rijk in de eurozone, een onderwerp dat na het uitbreken van de Europese schuldencrisis vaak besproken is.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 4 januari 2017

Inflatie in eurozone stijgt hard

De inflatie in de eurozone is in december bijna verdubbeld ten opzichte van de voorgaande maand. Dat blijkt uit een eerste raming die Europees statistiekbureau Eurostat woensdag heeft gepubliceerd.

Het prijspeil in de eurolanden steeg vorige maand gemiddeld met 1,1 procent, na een inflatie van 0,6 procent in november. De toename werd vooral gestuwd door de olieprijs, die hoger lag dan een jaar eerder. Energie was hierdoor in doorsnee 2,5 procent duurder dan in december 2015.