EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 32256 tot 32260 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 6 juni 2013

Kleine belegger blijft positief, ondanks goudcrash

Heeft de grote smash van het goud de investeerders op de vlucht gejaagd? Sommigen zullen misschien even het zweet van het voorhoofd moeten vegen, het waren immers spannende dagen in het midden van de maand april, maar van een massale uittocht is zeker geen sprake.

Heeft de grote smash van het goud de investeerders op de vlucht gejaagd? Sommigen zullen misschien even het zweet van het voorhoofd moeten vegen, het waren immers spannende dagen in het midden van de maand april, maar van een massale uittocht is zeker geen sprake.

De kleine investeerders blijven in de U.S. positief voor het goud en dit ondanks een scherpe terugval in de vraag. Dat positivisme blijkt onmiskenbaar uit een rondvraag die werd gegaan door BullionVault, een bekend online trading platform voor goud en zilver.

BullionVault Gold Index staat nog altijd boven 50

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 6 juni 2013

Beleggers enthousiast over platina

Beleggers verkochten massaal hun posities in ETF's die goud of zilver aanhouden. Tegelijkertijd waren steeds meer beleggers enthousiast geworden over platina. Alleen in de afgelopen twee weken steeg de marktwaarde van een platinafonds van ETF Securities met bijna 20%.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 6 juni 2013

De beste financiële apps voor je smartphone

We kunnen steeds meer met onze smartphone en we willen steeds sneller op de hoogte worden gehouden van het financiële nieuws. Onderstaande lijst geeft een overzicht van de beste financiële apps die je kan gebruiken om je financiën gemakkelijker te beheren.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 6 juni 2013

US Mint verkoopt nog steeds ongekend veel goud en zilver

De belangstelling voor gouden munten en zilveren munten blijft op recordhoogte, zo meldt Richard Peterson van de US Mint. De prijsdaling van april zorgde voor een explosieve vraag naar fysiek goud en ondersteunde daarmee de goudprijs .

Lees verder op
Geplaatst op: donderdag 6 juni 2013

Buitenlandse investeringen creëren minder banen

België heeft het voorbije jaar 169 directe buitenlandse investeringen aangetrokken. Dat betekende een stijging met 10 procent tegenover het jaar voordien. Dat blijkt uit een rapport van consulent Ernst & Young. Er wordt aan toegevoegd dat de directe buitenlandse investeringen daarmee ook stilaan een niveau bereiken dat werd opgetekend voor het uitbreken van de financiële crisis vijf jaar geleden. Er wordt echter benadrukt dat de investeringen het voorbije jaar slechts 2.939 nieuwe banen hebben opgeleverd. Dat betekende een daling met 18 procent tegenover het jaar voordien.

[...]

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs