Nieuws / Artikelen met het woord

57647 artikelen gevonden. Artikel 32256 tot 32260
Bron: zerohedge.com
Geplaatst: dinsdag 23 april 2013

Goldman sluit Comex goudshort

It appears Goldman (together with virtually everyone else focused on physical not paper gold) has bought enough gold from its clients. Now, there is only upside.

Bron: businessinsider.com
Geplaatst: dinsdag 23 april 2013

China: retailvraag naar goud knalt de stratosfeer in

The recent drop in gold has created a huge surge in Asian gold demand.

Asia is witnessing one of the strongest waves of physical gold buying in 30 years, with bargain hunters using the drop in prices to secure jewelry and gold bars.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 23 april 2013

HSBC schrapt ruim duizend banen

Zakenbank HSBC gaat 1.149 banen schrappen in het Verenigd Koninkrijk. De bank wil haar winstgevendheid vergroten en snijdt daarom in de kosten. De CEO van het bedrijf, Stuart Gulliver, heeft sinds zijn aantreden twee jaar geleden al 12% van het personeel ontslagen.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 23 april 2013

Goldman Sachs sluit shortpositie op goud

Goldman Sachs heeft haar klanten aangeraden niet langer short te gaan op goud. Het koersdoel van $1.450 werd eerder bereikt dan de bank had gedacht. Toch houdt de zakenbank vast aan haar verwachting dat de goudprijs uiteindelijk verder zal dalen, omdat de Amerikaanse economie volgens economen weer aantrekt.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 23 april 2013

Met deze PS zijn enkel belastingverhogingen een optie

Dat besluit Trends-hoofdredacteur Johan Van Overtveldt na het PS-congres. Paul Magnette heeft de verkiezingscampagne van zijn partij in gang getrokken door hard van leer te trekken. De belangen zijn dan ook groot in de moeder der verkiezingen in 2014. Volgens Johan Van Overtveldt raakt de PS steeds meer geïsoleerd en hoopt hij dat de Vlaamse partijen niet zwichten voor de socialistische druk.