EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
28
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
17
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 32261 tot 32265 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 6 juni 2013

Deze grafiek voorspelt onheil voor de beursrally!

We zitten al enkele weken ongemakkelijk op onze stoel als we naar de beursklim kijken. Terwijl de koersen almaar hogere toppen opzoeken, verslechteren de onderliggende fundamenten.

We zitten al enkele weken ongemakkelijk op onze stoel als we naar de beursklim kijken. Terwijl de koersen almaar hogere toppen opzoeken, verslechteren de onderliggende fundamenten.

Dat beeld wordt bevestigd door de Citigroup Economic Surprise Index (CESI), die in een vrije val is geraakt. Dit impliceert dat de kans op positieve economische verrassingen met de dag slinkt, wat slecht nieuws is voor de economische groei.

Zowel in 2010 als in 2011 was een stevige daling van de CESI een voorbode van een forse beurscorrectie!

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 6 juni 2013

Jim Sinclair: “Zo zullen de miljardairs hun welvaart behouden”

De onderstaande redenering van Jim Sinclair is zo gek nog niet. Nu ook het BIS de blauwdruk voor de toekomstige bail-ins heeft goedgekeurd, stevent de wereld in snel tempo af op een globale reset. Een reset van het financiële systeem is het enige dat de wereld nog kan redden van de ondergang. Totdat alles klaar is, worden de puzzelstukken een voor een in elkaar geschoven.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 6 juni 2013

Brussel: meer dan 30.000 betogers voor gelijk statuut en tegen loonstop

Meer dan 30.000 mensen kwamen donderdag 6 juni in Brussel op straat tegen de loonbevriezing en voor een gemeenschappelijk statuut voor arbeiders en bedienden. De socialistische en christelijke vakbonden riepen op tot deze betoging.

Deze bijdrage is gelicenseerd onder een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken 2.0 België licentie

Lees verder op dewereldmorgen.be
Geplaatst op: donderdag 6 juni 2013

Aandelenmarkten op zoek naar realiteit – correctie in 4 grafiek

Op 3 juni lieten we al een aantal grafiek op u los die aantonen dat een correctie onvermijdelijk is. Dat de S&P 500, de grootste en belangrijkste graadmeter voor Amerikaanse aandelen, veel te ver op de realiteit vooruit gelopen was, begint steeds meer duidelijk te worden. Vandaag presenteren we nog enkele grafieken van Zerohedge en BusinessInsider om onze bewering kracht bij te zetten.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 6 juni 2013

Hoe zit het eigenlijk met zilver?

De beleggers in zilver hebben er niet zo'n goede 6 maanden opzitten. De goudprijs wist redelijk te herstellen na de sell-off van midden april, maar de zilverprijs is sindsdien nog verder gezakt. Sinds november daalde de zilverprijs met ongeveer 35 %. Aangezien er over zilver nog maar weinig wordt gesproken, maakte MarketWatch een analyse.

De stijging van de zilverprijs moet fundamenteel komen van twee factoren: 1) samen met goud als een indekking tegen inflatie, een monetaire reactie of 2) door een hogere vraag vanuit de industrie bij een aantrekkende economie, een industriële reactie. Momenteel is er nauwelijks inflatie en vertraagt de globale economische groei. Dat biedt weinig goede vooruitzichten voor de zilverprijs.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs