Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 32261 tot 32265
Bron: duurzaambedrijfsleven.nl
Geplaatst: dinsdag 23 april 2013

6 ‘yellow cabs’ start van elektrisch wagenpark New York

Met de introductie van zes elektrische taxi’s heeft New York de eerste stappen gezet naar een schoon wagenpark. Als de proef slaagt, wil de burgemeester dat in 2020 één op de drie taxi’s elektrisch is.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 23 april 2013

Huren 450.000 huishoudens per 1 juli omhoog

Dat heeft minister Stef Blok (Wonen) becijferd, schreef hij dinsdag aan de Tweede Kamer.

Wie per 1 juli nog niets weet, is de dans echter nog niet ontsprongen: verhuurders kunnen ook besluiten de huur van de adressen per 1 augustus of 1 september of zelfs nog later te verhogen, aldus Blok.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 23 april 2013

FEEST: Fed-balans doorbreekt magische barrière van 3000 miljard dollar!

De krukken kunnen knallen bij de Fed, want de business is BOOMING! Zopas verbrak de balans van de Amerikaanse centrale bank een historische en ook monumentaal record van 3000 miljard dollar.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 23 april 2013

Wat is een ounce goud/zilver waard,… als er geen meer is?

Bill Holter van Miles Franklin Ltd, schrijft een heel interessant stuk op SilverDoctors. Wat is een ounce goud of zilver eigenlijk waard als er geen meer beschikbaar is? Er wordt heel veel gesproken over de tekorten op de fysieke markten, maar de prijzen blijven nog relatief stabiel na de crash. Maar volgens Bill Holter is de wereld van ziek naar terminaal gegaan na Cyprus en de goudcrash.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 23 april 2013

Is er nog hoop voor de goudmijnaandelen?

Goudmijnaandelen zijn al lang niet meer populair bij beleggers, zelfs voor de goudcrash waren er nog weinigen die geïnteresseerd waren in goudmijnaandelen. De laatste jaren waren bij de slechtste uit de geschiedenis. Is er nog hoop voor de goudmijnaandelen? Volgens