Nieuws / Artikelen met het woord

57281 artikelen gevonden. Artikel 32261 tot 32265
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 15 april 2013

Vraag groot, aanbod zeer klein op Belgische goudmarkt

Ik maakte al eerder melding van de krapte op de Amerikaanse goudmarkt, maar ook in België is de vraag op de fysieke markt groter dan het aanbod.

Bron: niburu.co
Geplaatst: zondag 14 april 2013

ING kan Nederland opblazen.

Bijna niemand realiseert zich dat als zombie bank ING omvalt de Nederlandse economie daarmee ook in rook opgaat.

Dit instituut wordt overeind gehouden met enorme kredieten van de ECB (Europese Centrale Bank) en ondersteuning en garanties van de belastingbetaler.

Bron: nachthemel.nl
Geplaatst: zondag 14 april 2013

De Europese leugen in een Notendop

Bij de totstandkoming van de EU zijn -en worden- de mitsen en maren ondergeschikt gemaakt aan het idee van ‘één grote binnenlandse markt’. De totstandkoming van één grote binnenlandse markt ten faveure van alle Europese inwoners. Voor de bühne werd en wordt vooral en met klem gewezen op “nooit meer oorlog”, maar in realiteit gaat het natuurlijk vrijwel en uitsluitend om ‘die grote interne Europese markt’. Een publiek geheim.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zondag 14 april 2013

Sociaal akkoord, problemen opgelost of niet?

We spreken af dat we blij, optimistisch en vrolijk zijn. De geest van beklemming is voorbij. Premier Rutte vindt dat we moeten ophouden met somberen. De afspraken met de werkgevers- en vakbondsvertegenwoordigers zijn in beton gegoten volgens minister Asscher. Wie wat dieper op de gemaakte afspraken ingaat ziet dat er eigenlijk niets is opgelost. Noodzakelijke vernieuwingen en hervormingen worden niet of nauwelijks in gang gezet en de overheidsuitgaven kunnen gewoon blijven groeien.

Bron: prijsvangoud.nl
Geplaatst: zondag 14 april 2013

Goud breekt negatief record na record

  Goldman Sachs: Goud eind van het jaar op 1550 dollar »

Ook de afgelopen week was een dramatische week voor de prijs van goud. Iedereen was ervan op de hoogte dat goud in een slechte periode zat, maar aan het eind van de afgelopen week ging het ineens heel erg hard. Goud eindigde de week op een koers van 1487 dollar per troy ounce, waardoor we in recordtempo dwars door de bodem van 1500 dollar heen schoten.