Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 32266 tot 32270
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 23 april 2013

Is er nog hoop voor de goudmijnaandelen?

Goudmijnaandelen zijn al lang niet meer populair bij beleggers, zelfs voor de goudcrash waren er nog weinigen die geïnteresseerd waren in goudmijnaandelen. De laatste jaren waren bij de slechtste uit de geschiedenis. Is er nog hoop voor de goudmijnaandelen? Volgens

Bron: deredactie.be
Geplaatst: dinsdag 23 april 2013

EU beëindigt olie-embargo tegen Syrië - Deredactie.be

De beslissing werd genomen in Luxemburg door de 27 Europese ministers van Buitenlandse Zaken. “Door de sancties te versoepelen hopen we op een betere economische ontwikkeling in de gebieden die door de rebellen gecontroleerd worden”, zei de Duitse minister van Buitenlandse Zaken Guido Westerwelle even voor de vergadering. De oppositie zal nu inkomsten kunnen halen uit de export van ruwe olie.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 23 april 2013

KBC wil bedienden meer uitbetalen in natura

KBC zoekt naar alternatieven voor het brutoloon van haar bedienden. De bank-verzekeraar bekijkt momenteel of ze een deel van dat loon kan vervangen door een bedrijfswagen. Dat weet de krant De Tijd. Bij KBC verdwenen er vorig jaar 265 jobs. Ook dit jaar zou er een gelijkaardig aantal jobs verdwijnen.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 23 april 2013

Chinese moeder klaagt Federal Reserve aan

Een Chinese moeder klaagt de Amerikaanse centrale bank aan, omdat de $250 die ze in 2006 op een bankrekening had gezet nu bijna 30% minder koopkracht zou hebben. De rechtszaak lijkt vooral van symbolische aard, maar het voedt natuurlijk de onvrede over de dollar.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 23 april 2013

Crisis tast nu ook hart van de eurozone aan; Duitsland gaat richting recessie

De Duitse economie gaat in recessie. Dat moet blijken uit de Flash PMI (Purchasing Managers Index)  die door onderzoeksbureau Markit wordt gepubliceerd. De PMI zakt voor het eerst in een half jaar onder de 50. Verontrustender is dat alle vier de indicatoren onder de 50 noteren en dat de productie zelfs onder de 48 afklokte.