EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 32281 tot 32285 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 5 juni 2013

Wacht niet te lang: waarom je nu goud moet kopen

De goudprijs blijft worstelen met de $ 1.400, gaat het van daar uit terug omhoog of gaan we terug omlaag. Dit is voor vele goudbeleggers de vraag van het moment. Op basis van onderstaande grafiek zou dit een mooi instapmoment zijn. Als je weet dat de zomermaanden traditioneel sterke maanden zijn voor de goudprijs, kan je best niet te lang meer wachten.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 5 juni 2013

3 belangrijke lessen die iedere belegger kan leren van goudkevers

Goudbeleggers zijn meestal uit een ander hout gesneden dan de gewone belegger. Seeking Alpha heeft het dan wel over de lange termijn belegger in goud, niet over de trader die zo snel mogelijk in en uit goud probeert te stappen. Goudbeleggers hebben meestal een ijzeren wil en een sterke discipline. Hoewel beleggen in goud niet succesvol was de laatste jaren, zijn er verschillende lessen die een belegger kan trekken uit de vastberadenheid van de goudbeleggers.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 5 juni 2013

'Patiƫnt heeft geen geld voor behandeling'

Bijna iedere huisarts heeft de laatste tijd te maken gehad met een patiƫnt die geen geld zegt te hebben voor een behandeling. Ze halen de voorgeschreven medicijnen niet op of gaan niet naar een fysiotherapeut of psycholoog.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 5 juni 2013

Bill Gross: Hey Fed, QE werkt niet

In zijn maandelijkse outlook gaat Bill Gross recht in tegen het beleid van de centrale banken. Volgens Gross begint het globale financiƫle systeem te lijken op een leukemiepatiƫnt die wordt behandeld met New Age chemotherapie. Centrale banken willen kost wat kost de economie genezen met monetaire stimuli terwijl de economie structurele aanpassingen nodig heeft.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 5 juni 2013

Grieken houden klopjacht op zwartwerkers

De Griekse regering wil met behulp van de politie de strijd aanbinden met zwartwerk. "Zwartwerk is een open wonde", zegt de Griekse minister van Arbeid Giannis Vroutsis. Teams van het ministerie van Arbeid en de politie zullen in het hele land intensieve controles houden.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs