Nieuws / Artikelen met het woord

57267 artikelen gevonden. Artikel 32281 tot 32285
Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 13 april 2013

Van Rompuy zet belastingontduiking op agenda Europese top

Herman Van Rompuy maakt van het "politieke momentum" gebruik om het aanpakken van belastingontduiking op de agenda van de volgende vergadering van de Europese Raad te zetten, op 22 mei in Brussel. Dat heeft de voorzitter van de Raad van Europa vandaag aangekondigd in een videoboodschap.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 13 april 2013

Slovenië overweegt verkoop staatsbank

Slovenië wil over twee weken een plan klaar hebben om staatseigendommen, waaronder waarschijnlijk een bank, te verkopen. Dat zei de recent aangetreden premier Alenka Bratusek vrijdag.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zaterdag 13 april 2013

Goud en zilver report (Week 15)

Deze week verloor goud 7,59% en ging de zilverprijs met 5,88% onderuit. Vooral vrijdagmiddag ging de prijs hard naar beneden. Wat moeten we hieruit opmaken? Wat is er aan de hand? Lees het op Marketupdate!

Bron: RT[z]
Geplaatst: vrijdag 12 april 2013

'Tilmant was niet betrokken bij belastingparadijs'

Voormalig ING-topman Michel Tilmant is niet persoonlijk betrokken bij bankzaken via het Maleisische eiland Labuan. Dat heeft ING België vrijdag laten weten na berichtgeving in de krant Le Soir.

Bron: tijd.be
Geplaatst: vrijdag 12 april 2013

Portugal en Ierland krijgen 7 jaar respijt

De Europese ministers van Financiën zijn bereid om Portugal en Ierland meer tijd te geven om hun noodleningen terug te betalen. De terugbetalingstermijn kan met maximaal zeven jaar worden verlengd. dat moet bieide landen helpen om binnenkort zelf naar de markt te trekken.