Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 32281 tot 32285
Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 23 april 2013

Imtech gaat 1.300 banen schrappen, extra afwaarderen op Duitse projecten

AMSTERDAM (Dow Jones)--Royal Imtech nv (IM.AE) gaat na een lastig kwartaal achter de rug te hebben waarbij het resultaat onder druk stond, een reorganisatie doorvoeren waardoor 1.300 arbeidsplaatsen verloren gaan. De technisch dienstverlener maakt dinsdag in de trading update over het eerste kwartaal tevens een extra afwaardering bekend van EUR70 miljoen op de Duitse activiteiten.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 23 april 2013

Is Australië het nieuwe Zwitserland?

Denk aan Zwitserland en je denkt aan financiële stabiliteit, een sterke munt, een veilige haven voor je kapitaal en een gezond banksysteem. Nochtans hebben Zwitserse politici en centrale bankiers de voorbije jaren veel gedaan dat haaks staat op de reputatie van hun land. Kapitaalkrachtigen kijken volgens Simon Black van Sovereign Man dan ook steeds meer in de richting van een alternatief financieel paradijs: Australië.

Bron: nos.nl
Geplaatst: dinsdag 23 april 2013

Winkelleegstand naar 10 procent

De komende jaren zal de leegstand in de Nederlandse winkelstraten oplopen tot 9 à 10 procent. Nu staat 6,5 procent van de 220.000 winkels in ons land leeg, blijkt uit nieuwe ramingen van marktonderzoeker Locatus. "Tot 2020 gaat het om 7000 winkels die extra leeg komen te staan", aldus Gert-Jan Slob van Locatus.

Bron: langleveeuropa.nl
Geplaatst: dinsdag 23 april 2013

De wet die u verplicht de verliezen van uw bank af te betalen

Die komt, in juni. Het gaat zo ontzettend slecht in de politieke- en bankenwereld, dat u nu verplicht wordt te betalen voor het falen van megalomane bankiers.

U draait vanaf juni verplicht op voor die bankiers die eindeloze bergen cocaïne wegsnuiven, op grote schaal gokken met uw spaargeld pensioenen en investeringen, en falen op een ongekend hoog niveau. Bankiers die criminele en illegale activiteiten ondernemen, maar te groot zijn geworden om aangepakt te worden, die niet meer achter de tralies hoeven voor willekeurig welke criminele handelingen. Alles kan en mag voor hen, en u betaalt de rekening.

Bron: standaard.be
Geplaatst: dinsdag 23 april 2013

Steeds meer EU - lidstaten met torenhoge staatsschuld

België bengelt met zijn enorme staatsschuld nog steeds onderaan in de Europese ranking. Maar ons land krijgt steeds meer gezelschap. Dat blijkt uit de definitieve cijfers van Eurostat voor 2012.