EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
31
kliks
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 32286 tot 32290 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 27 mei 2013

Is het verkeerd om in grondstoffen te blijven?

Peter Grandich van The Grandich Letter is niet beroerd om toe te geven dat hij grote verliezen heeft geleden in de grondstoffensector de laatste 18 maanden. Het is niet erg om verkeerd te zijn bij beleggen, ieder zal ooit eens verkeerd zijn zegt hij. De grootste kwelling voor een belegger is door fout te blijven. De vraag is dan ook: is het verkeerd om in grondstoffen te blijven?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 27 mei 2013

Teradata opnieuw in belangstelling van beleggers

Aandelen uit de sector cloud-computing zijn recent opnieuw in de kijker gaan lopen, waarbij onder andere ook data-warehousing bedrijf Teradata weer kopers lokte. De beurskoers heeft een woelige periode achter de rug, in de afgelopen 12 maanden bewoog Teradata geruime tijd in een dalende trend.

Recent zagen we een herstel van de koers, maar Teradata is nog ver verwijderd van de jaarpiek boven 80 Dollar. OptionMonster’s tracking systemen konden echter uitvissen dat er opvallend drukke handel is in call-opties met het aandeel als onderliggende waarde.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 27 mei 2013

'Portugal krijgt mogelijk meer tijd'

Portugal krijgt mogelijk meer tijd om zijn begrotingsdoelen te halen als de economie nog sterker achteruitgaat dan nu wordt verwacht. 

Voorwaarde is wel dat het land blijft werken aan de hervorming van de economie. Dat zei eurogroepvoorzitter Jeroen Dijsselbloem maandag bij een bezoek aan Portugal.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 27 mei 2013

Hedge funds bakken er dit jaar (weer) niet veel van

Goldman Sachs heeft zijn Hedge Fund Trend Monitor gepubliceerd en dat is een publicatie waar altijd met bijzondere aandacht naar wordt uitgekeken. In deze monitor worden namelijk de prestaties van de hedge funds weergegeven, zodat een vergelijking mogelijk is.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 27 mei 2013

“Groupon kan een maatschappij van 100 miljard dollar worden”

Het is nog maar 4 jaar geleden dat Groupon werd opgericht maar het bedrijf heeft in de “daily-deal” industrie al een lange weg afgelegd. Groupon groeide sneller dan eender welk ander bedrijf in de geschiedenis maar kreeg met pijnlijk hardnekkige groeikampen af te rekenen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs