Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 32296 tot 32300
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 22 april 2013

De echte kostprijs door GEEN goud te bezitten

Bloomberg publiceerde recent een slideshow over de werkelijke kostprijs van goud.

Maar Goldmoney stelt daar tegenover de werkelijke kostprijs van geen goud te bezitten. In de moderne financiële wereld wordt goud gemeden als de pest, maar toch is er voor de gewone burger een serieuze kostprijs aan het feit van geen goud te bezitten.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 22 april 2013

Maatregelen tegen aanvallen op virtuele munt Bitcoin

De virtuele munt BitCoin moet binnenkort beter beschermd zijn tegen hackers. Mt.Gox, de grootste Bitcoin-exchange, kondigt maatregelen aan naar aanleiding van recente aanvallen die een impact hadden op de waarde van de munt.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 22 april 2013

EU verdenkt chipproducenten van kartelvorming

De Europese Commissie schakelt een versnelling hoger in haar onderzoek naar mogelijke kartelvorming bij de chipfabrikanten. Omdat er geen vooruitgang wordt geboekt, zoekt ze niet langer naar een schikking met de betrokken bedrijven. De Commissie heeft hen laten weten dat een eerste onderzoek doet vermoeden dat er effectief sprake is van een kartel.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: maandag 22 april 2013

Perth Mint: "Mensen in de rij om goud te kopen"

Nigel Moffatt van de Perth Mint zei tegenover Bloomberg dat ze het vorige week erg druk hadden. Maandag stond er al een rij klanten te wachten bij de ingang, klaar om hun geld in te wisselen voor goud. Moffatt zag ook de vraag naar goud ook toenemen in India, Thailand en China, waar men nog iets langer wachtte om te zien of de prijzen zouden stabiliseren.

Bron: nugeld.nl
Geplaatst: maandag 22 april 2013

Nibud geeft 5 tips om te bezuinigen

1: Eerst moet een verdeling worden gemaakt tussen uitgaven die moeten (bijvoorbeeld huur, energie en de autoverzekering) en uitgaven die mogen, zoals etentjes, vakanties en sporten. Op die laatste categorie kan het makkelijkst worden bezuinigd.