Nieuws / Artikelen met het woord

58163 artikelen gevonden. Artikel 32296 tot 32300
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 7 mei 2013

Werkloosheidscijfer VS is slechte indicator voor Fed

Goldman Sachs suggereert wat velen inmiddels al lang weten. Het officiële Amerikaanse werkloosheidscijfer deugt niet. Doordat steeds meer werklozen stoppen met het zoeken naar een baan worden ze als inactief beschouwd. Daardoor worden ze niet meer als werkloos meegerekend en stijgt het cijfer niet. De participatiegraad blijft ondertussen dalen.

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 7 mei 2013

Franse industriële productie krimpt

De industriële productie in Frankrijk is in maart met 0,9 procent gedaald ten opzichte van de voorgaande maand. Dat maakte het Franse statistiekbureau dinsdag bekend.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 7 mei 2013

Peter Schiff: ‘De Fed bluft, er is geen exit strategie’

Volgens Peter Schiff is er geen ander alternatief dan aandelen, hoewel we momenteel in een valse financiële wereld leven. De economie is volledig gedreven door 100 % goedkoop geld. De Federal Reserve heeft geen andere keuze dan het huidige programma verder te zetten, er is gewoon geen exit strategie.

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 7 mei 2013

Adecco denkt bodem in zicht te hebben

Het Zwitserse uitzendbedrijf Adecco denkt dat de Europese markt de bodem heeft bereikt. Dat liet de internationale marktleider dinsdag weten.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 7 mei 2013

Documentaire: Breaking Inequality

Een nieuwe documentaire laat zien hoe de inkomensongelijkheid steeds verder is toegenomen sinds het het uitbreken van de financiële crisis in 2008. Corruptie in Washington en Wall Street en geldpers financiering door de centrale bank heeft vooral de top 1% bevoordeeld. De rest is alleen maar armer geworden.