EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
25
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 32296 tot 32300 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 31 mei 2013

Forse daling RTL Z Huizenindex

De situatie op de huizenmarkt is in het eerste kwartaal fors verslechterd. Dat blijkt uit de nieuwe RTL Z Huizenindex. Deze kelderde van 46 naar slechts 38 punten. Het herstel van het vierde kwartaal werd zo grotendeels teniet gedaan.

''Er zijn minder bestaande woningen verkocht, minder nieuwbouw, de prijzen zijn gedaald en er zijn fors minder hypotheken verstrekt; alles is teruggevallen'', aldus Peter Boelhouwer, hoogleraar woningmarkt TU Delft.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 31 mei 2013

Doug Kass kijkt nu anders naar goud

Doug Kass was recent nog een uitgesproken beer als het aankwam op goud, maar hij is nu van mening veranderd. Kass gelooft dat goud een rally van ‘enkele honderden dollars’ in zich heeft!

Doug Kass was recent nog een uitgesproken beer als het aankwam op goud, maar hij is nu van mening veranderd. Kass gelooft dat goud een rally van ‘enkele honderden dollars’ in zich heeft!

De reden voor Doug Kass blijft een slappe overheidsmaatregelen en het agressieve beleid van de centrale banken. Alles krijgt in een dergelijk klimaat een (hogere) prijs, ook goud, aldus Kass.

Bovendien ziet de grafiek van goud er op dit moment zeer goed uit vanwege de positieve set-up…

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 31 mei 2013

Via Nyrstar goedkoop beleggen in China

Soms trekken koppen in de krant meteen je aandacht, deze week was dat bij mij een titel op de website van De Tijd: “Nyrstar, dé China-play in Europa.” In de papieren krant werd dat later: “Nyrstar en Ageas zitten op Chinese tram.”

Nyrstar is het nummer 5 op de lijst van 50 Europese aandelen die volgens de analisten van Morgan Stanley het meest aan China zijn gerelateerd, na grote namen als Rio Tinto en London Mining.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 31 mei 2013

Europa kan economisch in positieve zin beginnen te verrassen

Optimisme over de economie in de Eurozone lijkt momenteel volledig misplaatst. Iedereen heeft de mond vol over de barslechte economische situatie in de Zuid-Europese landen, waar de (jongeren)werkloosheid een levensgroot probleem dreigt te worden.

Maar ook in het noorden gaan de zaken minder goed, zelfs Duitsland heeft het economisch minder royaal dan enkele maanden geleden. De Europese centrale bank heeft haar rente met 25 bps verlaagd maar het ziet er niet naar uit dat deze maatregel veel zal uithalen.

Overdreven pessimisme

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 31 mei 2013

Landelijke demonstratie tegen de Euro en de EU op Zaterdag 1 JUNI in Den Haag

Om onze demonstratie op 1 juni vreedzaam te laten verlopen vragen wij met nadruk om jullie politieke kleur thuis te laten. Heel Nederland is welkom op deze demonstratie omdat wij gezamenlijk maar een doel voor ogen hebben en dat is het vertrek van het huidig kabinet Rutte II.

Lees verder op landelijkedemonstratie2013.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs