Nieuws / Artikelen met het woord

57265 artikelen gevonden. Artikel 3231 tot 3235
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 9 december 2016

Bill Gates zegt dat je deze 5 boeken moet lezen

Microsofticoon Bill Gates leest gemiddeld 1 boek … per week. Het moet dan ook niet verbazen dat hij bijzonder intelligent is. Hij leest een waaier aan verschillende soorten boeken. De volgende 5 boeken maakten dit jaar bijzonder veel indruk op Gates, “they all dropped me down a rabbit hole of unexpected insights and pleasures.”

De favoriete boeken die Bill Gates in 2016 gelezen heeft, variëren van boeken over tennis tot mondaine dingen die best fascinerend zijn.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: vrijdag 9 december 2016

âMacht verschuift richting Eurazieâ

De hoofdredacteur van Marketupdate werd onlangs door Edelmetaal-info geïnterviewd over de toekomst van het monetaire systeem en de transitie richting een multipolaire wereld. Wat betekent dit voor het dollarsysteem, voor de euro en voor goud?

Bron: Marketupdate
Geplaatst: vrijdag 9 december 2016

Hillary Clinton waarschuwt voor gevaren vals nieuws

Volgens Hillary Clinton wordt de Amerikaanse democratie en de veiligheid van hardwerkende Amerikanen ondermijnd door een epidemie van ‘valse nieuwssites’ en propaganda. Dat zei ze in een korte toespraak vanaf Capitol Hill in Washington.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: vrijdag 9 december 2016

Rendeert beleggen straks nog wel?

Wie de afgelopen dertig jaar belegd heeft, die heeft daar gemiddeld genomen zoete vruchten van geplukt. De rendementen over de periode 1985 – 2014 waren historisch gesproken hoog, hoger dan de gemiddelde rendementen over de afgelopen 50 of 100 jaar. Maar dat zou de komende decennia wel eens kunnen veranderen, aldus McKinsey.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: vrijdag 9 december 2016

EU verlengt sancties tegen Rusland

Ondanks een groeiende weerstand worden de sancties tegen Rusland met nog eens zes maanden verlengd, zo verklaarden Europese diplomaten tegenover het Duitse Handelsblatt. Italië zou als enige lidstaat van de Europese Unie tegen dit besluit zijn, maar er zijn geen aanwijzingen dat het land een veto zal uitspreken om de sancties tegen te houden.