EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 32311 tot 32315 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 5 juni 2013

Duitse banken op Nederlandse hypotheekmarkt

Duitse banken hebben de Nederlandse hypotheekmarkt ontdekt. Vanaf vandaag kunnen huizenkopers in heel ons land terecht bij onze oosterburen voor een annuĂŻteitenhypotheek tegen een zeer aantrekkelijk rente.

Duitse banken hebben de Nederlandse hypotheekmarkt ontdekt. Vanaf vandaag kunnen huizenkopers in heel ons land terecht bij onze oosterburen voor een annuĂŻteitenhypotheek tegen een zeer aantrekkelijk rente.

Een consortium van zo'n twintig Duitse instellingen, waaronder grootmachten als Deutsche Bank en Allianz, ontketent met deze stap een heuse prijzenoorlog met de 'dure' Nederlandse concurrenten. De rente kan tot zo'n 2 procent lager liggen dan bij Nederlandse banken en is gewoon hier aftrekbaar. Hypotheekrentes van 2,8 procent voor tien jaar vast zijn voor Duitse klanten op dit moment gebruikelijk.

Lees verder op nieuwbouwwijzer.nl
Geplaatst op: woensdag 5 juni 2013

België in een negatieve spiraal

Het gaat van kwaad naar erger met de Belgische regering. Tot nu toe kunnen ze de bevolking nog sussen met allerhande verzinsels waarom de inkomsten tegenvallen. Maar het feit is dat we in een negatieve spiraal zitten waar nog moeilijk uit te komen is, zeker met een regering die achter de feiten aan blijft lopen. Of is het toeval dat de belastinginkomsten tegenvallen en de rijkentaks slechts de helft opbrengt en,...?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 5 juni 2013

Japanse premier praat Nikkei bijna 4 procent in het verlies

Op de beurs van Tokio is de Nikkei-sterindex 3,83 procent lager geëindigd op 13.014,87 punten. De beleggers reageerden ontgoocheld na de toespraak van de Japanse premier Shinzo Abe. Die lichtte zijn economische plannen toe, maar concrete maatregelen die tot economische groei moeten leiden, zijn er nog niet.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 5 juni 2013

Marc Faber: “Junior goudmijnaandelen kunnen verdubbelen”

Marc Faber liet weer eens van zich horen, ditmaal in een interview met The Gold Report. Hierin liet hij nogmaals verstaan dat hij niet positief is voor de vooruitzichten van de globale economie. Maar dat betekent niet dat je geen rendement kan behalen in de markten.

Vandaag kijkt Faber onder meer maar junior goudmijnaandelen, die zwaar afgestraft werden in de voorbije maanden. Faber geeft aan:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 5 juni 2013

De Fed moet de stekker eruit trekken – 4 redenen

Volgens Inside Investing is het tijd dat de Federal Reserve stopt met zijn monetaire verruiming. De Fed heeft gedaan wat het moest doen, nu is het aan de Amerikaanse overheid en de Amerikaanse economie om op eigen benen te staan. Er zijn vier belangrijke redenen waarom de Fed het beter voor bekeken houdt en stopt met quantitative easing....

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs