Nieuws / Artikelen met het woord

58176 artikelen gevonden. Artikel 32316 tot 32320
Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 7 mei 2013

Steeds meer bedienden worden 'ziek' op maandag en vrijdag

Sommige werkdagen zijn verdacht populair om ziek te vallen. Dat merkt het Neutraal Syndicaat voor Zelfstandigen (NSZ) op in de krant De Standaard. De voorbije vijf jaar is het aantal afwezigheden van één dag, de zogenaamde baaldagen, met 7 procent toegenomen in kmo's.

Bron: deaandeelhouder.nl
Geplaatst: dinsdag 7 mei 2013

Euro onderuit op zalvende woorden Draghi

Euro onderuit op zalvende woorden Draghi Arne Petimezas - 6 mei 2013, 16:46 ECB-president hint op verdere verruiming monetair beleid.

De euro is vandaag stevig gedaald nadat Europese Centrale Bank president Mario Draghi in Rome aangaf dat de ECB weer kan gaan ingrijpen.

Bron: groene.nl
Geplaatst: dinsdag 7 mei 2013

Staat van de markt: Nederland belastingparadijs

Deze paradijzen illustreren de ontaarding van markt en staat die de laatste twintig jaar als een veenbrand door de ontwikkelde wereld trekt, met als bijproduct politieke verwarring over de aanvullende rollen die publieke en private sector in de economie hebben te spelen.

Bron: rt.com
Geplaatst: maandag 6 mei 2013

Oskar LaFontaine wil einde Euro.

The same man who called for a united Europe and spearheaded the euro currency in 1999 , Germany’s former finance minister Oskar LaFontaine has formally retracted his support for the troubled currency, and is calling for its abandonment.

Bron:
Geplaatst: maandag 6 mei 2013

Barclays verwacht minimaal herstel goudprijs

Barclays verwacht herstel goudprijs naar $1.483 per troy ounce