EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 32326 tot 32330
Geplaatst op: maandag 13 mei 2013

Letten blijven gekant tegen euro 7 maanden voor invoering

Minder dan zeven maanden voor de toetreding tot de eurozone blijft een meerderheid van de Letten tegen de euro gekant. Dat blijkt uit een peiling bij iets meer dan duizend inwoners van de Baltische staat. Slechts 36 procent van de ondervraagden zijn voor de euro, de overige 62 procent is tegen de eenheidsmunt. Zowat een kwart van de ondervaagden is zelfs heel fel tegen de euro gekant.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 13 mei 2013

Record schadebedrag door wanbetalers

Europese bedrijven, consumenten en overheden worden steeds lakser met het betalen van hun rekeningen. Vorig jaar liep het betalingsverzuim op tot een recordbedrag van 350 miljard euro.

Dat is 7 procent meer dan in 2011 aan wanbetaling werd geconstateerd, meldde financiële dienstverlener Intrum Justitia maandag op basis van een Europees onderzoek onder bijna 10.000 bedrijven.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 13 mei 2013

Vijf redenen om het fiscaal voordeel op het spaarboekje af te schaffen

De Standaard pakt uit met 5 goede redenen waarom we in België het fiscaal voordeel op het spaarboekje beter zouden afschaffen. Het voorstel lijkt al dood en begraven nog voor er deftig over nagedacht is, maar misschien was het idee van Koens Geens toch niet zo absurd? De overheid straft zichzelf nodeloos door het fiscaal gunstregime vol te houden.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 13 mei 2013

Deze aandelen doen het beter dan de S&P 500 én zijn goedkoper

We lezen steeds maar weer hoe de Amerikaanse aandelen het zo schitterend doen, ze boeken record na record en The Sky is the limit. Maar in alle stilte hebben de grote Europese aandelen het beter gedaan dan de S&P 500 én zijn ze op de koop toe ook nog eens goedkoper. Een beter moment om in te stappen is moeilijk denkbaar aldus de Daily Trade Alert...

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 13 mei 2013

Chinese beurs heeft 2de adem gevonden

Vorige week was opnieuw een goede week voor de Chinese beurs, de Shanghai Composite Index (SHCOMP) steeg met 1.7 percent. Het was al de 2de week op rij dat de Shanghai Composite Index in de plus eindigde, wat zou kunnen wijzen op een omslag in het sentiment.

Wei Wei, analyst bij West China Securities Co. in Shanghai, verwacht dat de toekomstige cijfers over de Chinese economie een verbetering te zien zullen geven en dat geeft de investeerders weer wat meer moed. In de komende dagen worden nog heel wat data verwacht.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs