EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 32331 tot 32335 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 20 mei 2013

Slachtoffers woekerpolis in de kou

De overheid heeft bij het oplossen van de problematiek van de woekerpolis weinig oog gehad voor de gedupeerden. Dat blijkt uit ruim 130 notities, memo’s en niet-openbare brieven, die RTL Nieuws opvroeg bij het ministerie van Financiën.

Lees verder op estateplanningnieuws.nl
Geplaatst op: maandag 20 mei 2013

S&P waarschuwt Jordanië over Syrië

Kredietbeoordelaar Standard & Poor's (S&P) heeft maandag de kredietwaardigheid van Jordanië verlaagd, met een duidelijke waarschuwing dat verdere afwaarderingen mogelijk zijn door de negatieve gevolgen voor het land van het slepende conflict in Syrië.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 20 mei 2013

Britse bedrijfsleiders: 'De EU verlaten betekent dat politiek belangrijker wordt dan de economie'

'De economische voordelen die ons te beurt vallen wanneer we in de EU blijven zijn overweldigend. Het was net Groot-Brittannië dat aanspoorde tot de oprichting van die eenheidsmarkt. De EU blijft tot op vandaag ‘s werelds grootste handelszone, met een half miljard inwoners en een bbp van 10.000 miljard Britse pond. Ons lidmaatschap brengt ons jaarlijks een inkomensvermeerdering van 31 à 92 miljard Britse pond op, dat is zo'n 1.200 à 3.500 pond per gezin.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 20 mei 2013

Olieterminals Libië weer open na protesten

De olieterminals bij de Libische havens van Tobroek en Zueitina zijn afgelopen weekeinde weer geopend, nadat de faciliteiten eerder werden gesloten na protesten. Dat werd maandag gemeld door de Libische regering.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 20 mei 2013

Boze klant doodt vier mensen in bank Israël

Een man heeft maandag in een bank in het zuiden van Israël vier mensen doodgeschoten en later zichzelf van het leven beroofd. Dat gebeurde nadat hij er niet in was geslaagd geld op te nemen.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs