Nieuws / Artikelen met het woord

57321 artikelen gevonden. Artikel 32341 tot 32345
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 12 april 2013

ALERT: GOUD-CRASH !!!

Blinde paniek slaat compleet toe in de goudmarkt. De prijs van goud zakte zonet even door de barrière van 1500 dollar/ounce, de symbolische lijn in het zand voor vele traders.

Niet enkel goud deelt in de klappen, maar alle cruciale grondstoffen (olie, zilver) krijgen zware klappen te verwerken.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 12 april 2013

Spaargeld gebruiken om banken te redden allerlaatste optie

Koen Geens (CD&V), minister van Financiën, zegt dat het spaargeld van grote spaarders "de allerlaatste optie is" bij een bankenredding. "Maar uitsluiten kunnen we dat niet, anders hebben de banken geen reden om voorzichtig te zijn", legt Geens uit aan de VRT.

Bron: RT[z]
Geplaatst: vrijdag 12 april 2013

Meeste Nederlanders gaan er op salaris niet vooruit

De meeste Nederlanders zijn er qua salaris vorig jaar op achteruitgegaan of hoogstens gelijkgebleven. Dat blijkt uit de Loonwijzer van Monsterboard. Vooral in de agrarische sector en de horeca gingen werknemers en flink op achteruit.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 12 april 2013

‘Fed koopt momenteel 75% van alle obligaties’

Rich Ilczyszyn, actief bij iiTrader op de Chicago Mercantile Exchange, gelooft niet dat de Amerikaanse centrale bank plots zal stoppen met het inkopen van Treasuries. Het is bovendien nog veel te vroeg om al een datum te plakken op het moment dat de Fed een exit zal doen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 12 april 2013

Eurogroep zet licht op groen voor hulpprogramma Cyprus

De ministers van Financiën van de eurozone hebben vandaag hun formele goedkeuring gegeven aan het hulpprogramma voor Cyprus. Aan het bedrag dat vrijgemaakt wordt - 10 miljard euro - wordt niet meer gesleuteld.