Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 32341 tot 32345
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 26 april 2013

Hoe slecht nieuws voor Barrick Gold goed nieuws is voor goud en zilver

Barrick Gold overweegt de sluiting van zijn Pascua Lama project of ze gaan voor een kleinere mijn in het Argentijns gedeelte. Dit is een doorn in het oog voor Barrick Gold omdat het Pascua Lama project een van zijn grootste projecten is. Maar dit kan positieve gevolgen hebben voor de goudprijs en de zilverprijs in het bijzonder zegt 

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 26 april 2013

Mark Mobius positief over Macau

Macau, ‘s werelds grootste plaats van casino’s, verwacht dat de omzet zal aantrekken nu Macau steeds meer een aantrekkingspool wordt voor familievakanties van Chinezen, dat zegt Mark Mobius van de Templeton Emerging Markets Group. De toekomst ziet er goed uit voor Macau, zegt Mobius na een bezoek aan de voormalige Portugese kolonie.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 26 april 2013

Chinese politici zijn belachelijk rijk

2013 zal de geschiedenisboeken in gaan als het jaar waarin de grote corruptie wordt aangepakt in China zegt een analist van de Deutche Bank. Dit is minder goed nieuws voor het Chinese bedrijfsleven, maar goed nieuws voor het vertrouwen in de Chinese economie. Maar de grootste ongelijkheid uit zich nog het meest in de welvaart van de Chinese politici.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 26 april 2013

Jim Sinclair: het hek is van de dam voor goudmijnaandelen

Jim Sinclair is er van overtuigd dat de goudcrash een manipulatie was van de papieren goudprijs. Het heeft de markt gedeeltelijk uitgezuiverd. Dit is heel goed nieuws voor de goudmijnaandelen. Net als in de jaren '80 staan de goudmijnaandelen nu voor een periode met honderden procenten winst.

Bron: RT[z]
Geplaatst: vrijdag 26 april 2013

Japanse deflatie houdt aan

De consumentenprijzen in Japan zijn in maart opnieuw gedaald. Dat bleek vrijdag uit cijfers van de Japanse overheid.